Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (2 Ocak 2024 Salı)

Vefat edenler (2 Ocak 2024 Salı)
    2 Ocak 2024

          1- Merhum Osman MUTLUER’in eşi, Ali ve Kemal MUTLUER’in babaları, Ufuk, Gökhan, Göknur, Filiz ve Ceren MUTLUER’in babaanneleri; Ayşe MUTLUER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Hacı Nakkaş Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

           2- Yukarıçamlı Köyü halkından, merhum Bayram TÜRKER’in eşi, Halil İbrahim TÜRKER ve Huri BİLİR’in anneleri, Cevat TÜRKER, Melek İLBAŞI, Dilek ÖZEN’in yengeleri; Fatma TÜRKER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Yukarıçamlı Köyü Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Yukarıçamlı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

         3- Kıbrısçık İlçesi Köseler Köyü halkından, Raziye ve merhum Hacı Mehmet YALÇIN’ın kızları, Sennur, Seycan, Yetiş, Kurban ve Bolu Belediyesi personeli İmdat YALÇIN’ın ablaları; Aynur YALÇIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle namazından sonra Kıbrısçık Köseler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

         4- Gerede İlçemiz Göynükören Köyünden; Ahmet Bircan Kayaalp'in eşi, Kerimullah Kayaalp'in annesi, Durmuş, Abdullah ve Rıdvan Kayaalp'in yengeleri, Kerim ve Kenan Doğançay'ın kayınvalideleri; Fatma KAYAALP Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi öğle namazına müteakip Göynükören Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

          5- Gerede İlçemiz Orta Mahalleden; merhum Otobüscü Hacı Nurcan Özdamar'ın eşi, merhum Bircan ve Birgül Özdamar'ın anneleri; Meliha ÖZDAMAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi saat 12.00'de Orta Mahalle Ciğeroğlu Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

           6- Gerede İlçemiz Demircisopran Köyünden; Tabak esnaflarından Kemal ve Kemalettin Çalışkan'ın teyzeleri, merhum Hüseyin Demir'in eşi; Kamile DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi öğle namazına müteakip Demircisopran Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

           7-Gerede İlçemiz Eski Belediye Başkanlarından merhum Hayrettin Demiralp'in eşi, İş adamı Ziya Demiralp'in annesi; Güzin DEMİRALP Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi ikindi namazına müteakip İstanbul Kızıltoprak'ta kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet  mezarlığına defnedilecektir.

            8- Gerede İlçemiz Yakakaya Köyünden; Osman ve Yusuf Başyiğit'in ağabeyleri, merhum Hasan Başyiğit'in babası, Kargaz personeli Adnan Atalay ve Bahri Yurt'un kayınpederleri, Dursun, Bayram, Yaşar, Kemalettin ve Alim Başyiğit'in amcaları; Hasan BAŞYİĞİT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Yakakaya Köyü mezarlığına defnedilecektir.

            9- Bedihat TURAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Sakarya Yorgalar Mezarlığına defnedilecektir.

          10- Bülent KAHRAMAN  Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle namazından sonra Ankara Polatlı merkez mezarlığına defnedilecektir.

          11- Makbule YORULMAZ  Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle namazından sonra Bartın Ulus Zafer Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          12- Yukarısoku Mahallesi halkından, Orhan ÇALIŞKAN ve Nurhan CEYLAN’ın babaları; Murat ÇALIŞKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yukarısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

          13- Fidan ÜSTÜNEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce merkez mezarlığına defnedilecektir.

    • Semra-Eşref ORHAN2 Ocak 2024 . 19:23

      Güzin hanım teyzemize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Ziya bey başta olmak üzere tüm aileye sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
    • Şemsettin Gürtürk 2 Ocak 2024 . 15:59

      Merhum Guzin Demiralp büyüğümüze ve vefat eden bütün din kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun.
    • Mine Taner Başer2 Ocak 2024 . 11:37

      Ziya kardeşim başınız sağolsun .Yengemize ALLAHtan rahmet dileriz . Mekanı cennet olsun . Diğer vefat eden kardeşlerimizin de ailelerine başsağlığı dileriz . Mekanları cennet olsun .

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak