Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu Belediyesi'ne kayyum mu atanıyor?

Bolu Belediyesi'ne kayyum mu atanıyor?
    15 Nisan 2024

    Bolu Belediyesi'ne kayyum mu atanıyor? Rasim Ozan Kütahyalı, Bolu ...

          Bolu Belediyesi'ne kayyum mu atanıyor? 
          Rasim Ozan Kütahyalı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ‘kayyum’ atanacağını ve tutuklanacağını ifade eden paylaşım yaptı.

         

           Rasim Ozan Kütahyalı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığını kaynak göstererek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ‘kayyum’ atanacağını ve tutuklanacağını ifade eden paylaşım yaptı.   

           Köşe yazarı ve televizyon program yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin ettiği videosunu paylaştı. Yeni dönemine yemin ederek başlayan Başkan Özcan’ın söz konusu videosu kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

          Kütahyalı, söz konusu videoya ise ilginç bir açıklama ekledi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nı kaynak göstererek paylaşım yapan Kütahyalı, tırnak içinde şu ifadeleri kullandı:

           “Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmaktan ve dince kutsal sayılan sembollerin kasten ve alenen Tanju Özcan tarafından istismar edilmesinden ötürü Bolu Belediyesi’ne kayyum atanmasına ve Tanju Özcan’ın tutuklanmasına karar verilmiştir.”

    • Vahapoğlu16 Nisan 2024 . 16:35

      Rasim. Rasim sen gerçekten ne olduğun kime hizmet Ettiğin kim safında olduğun belli. Düşmanca ona buna saldırı düşmanca kaos peşindesiniz. Bu millet sağ duyulu vatan Perver dinine bağlı. Sizn gibilerinin çiğerini bilir. Seni hala konuşturanlarda bile bile hala sürdürüyor. Biryerlerden emir alan emirerleridir.
    • Orhan UYAR 16 Nisan 2024 . 12:01

      Dinci ile Dindarı karıştırmayınız. Dindar dinini Allah için yapan, Dinci ise din satarak Dunya Mali götürene denir. Bolu Halkının geneli dindardır. Dolayısıyla Bolu Belediye Başkanının başkanı olduğu Bolu Halkının kutsal değerleri üzerinden yemin etmesinin Laiklik İhlali ile ilgisi yoktur. Kaldı ki, Tanju ÖZCAN sürekli 6 ok vurgusu yaptığı için CHP'den atıldı. 6 ok düsmanları CHP den tasfiye olunca CHP ye geri döndü. 6 ok ilkesinden birinin Laiklik İlkesi olduğunu unutmamak gerekir. Dindarlık Laiklik ile uyumludur. Laiklik ilkesini zedeleyen Dinciliktir.
    • haklı16 Nisan 2024 . 10:44

      bu rasim yav......ğını hala tv.ye çıkarıp konuşturuylar ya hayret.. ama yapımcılar da haklı , türk halkı bu kadar dolu iken bir yerlere boşalması lazım...
    • YAMAN16 Nisan 2024 . 09:32

      Rasim zırva ve fetö artığı bir piyondur. Tanju Özcan'a ülkede laf söyleyebilecek en son insandır. Fakat Tanju Özcan'ı yaptığı da din sömürüsü ve laikliğe aykırı bir davranıştır. Şimdi bu haraketi YRP li Yozgat belediye başkanı yapsa yada AKP li Bitlis belediye başkanı yapsa tüm ülke ayağa kalkardı. İlk açıklamayı da Tanju Başkan yapardı. Ama CHP li birisi yapınca gayet normal karşılanıyor tıpkı yıllardır Atamızı istismar ettikleri gibi. Ayrıca Tanju Özcan'ın kamuoyunda ciddiye de alındığını bile sanmıyorum. Son olarak madem Kuran-a el basıyorsun Belediye şirketlerine kaçtane yandaşı işe aldığını, kaçının banmakatik memuru olduğunu , hangi ailelere özel kontenjanlar verdiğini açıklayıverde el bastığın Kuran-ı Kerim kul hakkı yemekten bir gün seni fena çarpmasın...
    • İbrahim kıymaz 16 Nisan 2024 . 05:29

      Tanju başkan 2019 da seçildiğinde de Kutsal kitabımizi ve Kur'an'ı Kerim'i öperek göreve başlamıştı,aynı yemin şekli ABD de seçilenler müslümanlara da uygulanıyor,Türkiye'de başka örneği de yok diye biliyorum, aslında güzel bir uygulama,şekli kalmamasını arzu ediyorum,
    • Bekçi16 Nisan 2024 . 03:51

      Burada, kendi köşe yazılarının altında gerçek isimlerini yazmayıp takma isimle yorum yazan okurlarına hakaretler düzen bir kişinin "takma isimle" yazdığı yorumunu görüyorum!.. Kişi üslûbudur! Ne kadar da ismini yazmasa da üslûbu aslında kim olduğunu bas bas bağırıyor. Hatta görünüyor :)
    • Metin Çelik16 Nisan 2024 . 01:02

      Terbiyesiz Ahlaksızlar. Ne kayyumu. bu pisliklerin canı böyle istiyor demek ki. hani Yolsuzluk yaptı. Ahlaksızlık Yaptı gibi benzeri suçlamalarda bulunsa diyeceğim ki. olabilir . ama Neymiş Dini değerlere bilmem nesine Yavşaklar Ne yapmış dini değerlermiş Sen onu söyleyeceğine Fetö soruşturmaları kapsamında tutuklanması gereken bu insanların kulağına kimler ne fısıldamaya başladı demek ki ülke yeniden Fetö sarmalına giriyor . Anayasal bir suç işledi Yürüyüş Yapmak kamu görevlilerini yürüyüşe zorlamak falan dese tama diyeceğim ya da birkaç kişi ile bolu belediyesinin paralarını yandaşlarına aktardı falan deseler hani belki olabilir diye düşüneceğim ama neymiş dini değerlermiş Siktir Lan pezevenk
    • Yasin15 Nisan 2024 . 23:25

      Al birini vur öbürüne ne fark var ikiside samimiyetten uzak portreler
    • CIA-FETÖ-GLADYO-AĞA15 Nisan 2024 . 23:08

      R.sim insan değildir. Beyni yoktur. Nagehan adlı b.k böceği ile bir süre evli kalmıştır. Geçmişi kirlidir. Bank Asya'dan çektiği kredilerle yalı almıştır. VASAT bir tiptir. İğrenç ötesi uslubu vardır. Türk ordusunun safdışı bırakılmasında TARAF adlı b.k çukurunda pislik yazılar yazmıştır. Muteber değildir. Tarihin çöplüğündedir. Yok hükmündedir. DİN ile iş başlayanlar da yanlış yoldadır. DİN gösteriş aracı yapılmamalıdır. Kişisel kalmalıdır. DİN istismarı yapanlar Allah'tan gerekli işlemi görecektir. KUR'AN-I KERİM siyasete alet edilemez. Değerli bir kitaptır. Allah sözüdür. Kulların çıkarına hizmet ettirilemez. Süleyman Demirel türü siyaset ağaları bu ülkeyi batırdı. YAZIK.
    • Cumali Koçovalı15 Nisan 2024 . 22:14

      Tamam, tanju da sıkıntılı herifin teki ama 2002 öncesi varlığı muamma olan rasim denen tipin laflarının muteber olması da aymazlığın dik alasıdır...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak