BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Vefat edenler (9 Temmuz Perşembe)

Vefat edenler (9 Temmuz Perşembe)
    9 Temmuz 2026

           1- Kıbrıscık Nadas köyü halkından, Merhum Ali Osman DÖNMEZ ve Gülnaz DÖNMEZ’in oğlu, Melek, Fadime ve Alican DÖNMEZ’in abileri, Zülal DÖNMEZ’in babası, Aysel DÖNMEZ’in eşi, Emekli Polis Memuru; Memduh DÖNMEZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Hacı Nakkaş Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

           2- Afşar Köyü Gidiriş Mahallesi halkından, Tahsin ADIGÜZEL’in eşi, Safure AÇIKGÖZ, Safiye MEŞECİ, Rafiye YILMAZ, Ali, Mehmet ve Ahmet ADIGÜZEL’in anneleri; Pakize ADIGÜZEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Afşar Köyü Gidiriş Mahalle Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           3- Karacasu Beldesi halkından, Hacer DOĞRU’nun eşi, Ömer DOĞRU ve Yasemin GÜÇLÜ’nün babaları, Orüs'ten Emekli; Mustafa DOĞRU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Karacasu Merkez Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu Mezarlığına defnedilecektir.

           4- Çamyayla köyü halkından, Merhum Saatçi Mehmet VARLI ve Merhume Yorgancı Makbule VARLI’nın kızı, Merhum Hacı Veysel EROL’un eşi, Gülay ESİN, Tülay BOZDOĞAN ve Feray TUNA’nın anneleri, Sezen BAYAR’ın ablası; Hacı Nuran EROL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Çamyayla köyünde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           5- Mengen İlçemiz Kıyaslar köyü Osmanoğlu mahallesinden Kemal Aydın, Fatime Yılmaz, Ümmiye Akbıyık, Şerife Karasarıoğlu ve Hacer Çubuk’un anneleri; müftülük emekli personeli Ramazan Yılmaz’ın kayınvalidesi; Müracaat AYDIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           ​Cenazesi bugün öğle namazını müteakiben Kıyaslar Köyü Camisi’nde kılınacak olan cenaze namazından sonra Kıyaslar Köyü Osmanoğlu mahallesi Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.

            6- Gerede İlçemiz Salur Köyü'nden; İlçemiz esnaflarından Kemal Tınmazol'un annesi, Mustafa ve Habibullah Tınmazol'un babaanneleri, Beytullah Özçelik ve Serdar Erdoğan'ın kayınvalideleri, Servet, Sefa ve Mustafa Erdoğan ile Ali Osman Özçelik'in anneanneleri; Ayşe TINMAZOL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi saat 12.00'de Yenimahalle Necip Fazıl Caddesi'ndeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Salur Köyü mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi