BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

"Dur" ihtarına uymayınca başalayan kovalamacada; 1 polis yaralı 1 şüpheli firari

"Dur" ihtarına uymayınca başalayan kovalamacada; 1 polis yaralı 1 şüpheli firari
    30 Ağustos 2026

    "Dur" ihtarına uymayınca başalayan kovalamacada; 1 polis yaralı 1 ...

           "Dur" ihtarına uymayınca başalayan kovalamacada; 1 polis yaralı 1 şüpheli firari
            Bolu’da polisin “dur” ihtarına uymadığı öne sürülen otomobil sürücüsü yaşanan kovalamacanın ardından yakalanırken, olay sırasında bir polis memuru yaralandı. Araçta bulunan diğer şahıs ise otomobille kaçtı.


             Olay, gece saat 00.15 sıralarında Karaçayır Mahallesi Çizmecioğlu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 AAZ 708 plakalı otomobilin sürücüsü Metin K., yanında bulunan arkadaşıyla birlikte polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

           Yaşanan kovalamaca sırasında ekiplerin aracı durdurmak amacıyla otomobilin lastiklerine doğru bir el ateş ettiği öğrenildi. Aracın durdurulmaya çalışıldığı sırada bir polis memuru kolundan yaralandı. Yaralı polis, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

           Sürücü Metin K. ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, yanında bulunan şahsın otomobili alarak olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

            Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    • Gerçek 31 Ağustos 2026 . 13:01

      Hep polis çalışıyor bekçiler maşallah görünürde yoklar iyi valla güzelmiş
    • Mustafa31 Ağustos 2026 . 12:22

      Allah'a (C.C.), Kur'anına, peygamberlere, anaya baya, ataya, öğretmene, polise, jandarmaya, imama, memura, işçiye, çevreye, topluma saygı yok, eleştirmeye gelince her kes ahkam kesiyor, her şeyi çok iyi biliyor. Özetle hepimiz artist olduk, her haltı bilir olduk. Daha durun, böyle giderse bu gördüklerimiz filmin fragmanı gibi duruyor. Ya adam gibi adam olacağız, yada ağlamayacağız.
    • nokta31 Ağustos 2026 . 10:00

      Boluda son zamanlarda acaip bir güvenlik zafiyeti var bekçiler gezmeli ekipler alanlarında duırarak değil hareket ederek dolaşmalılar.
    • bolulu31 Ağustos 2026 . 09:31

      vay be. bolu'ya bak. düzce ve hendeği aratmıyor artık. ben o eski huzurlu şehri mumla arayacakmışız gibi hissediyorum.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sadelik, iyilik ve doğruluk olmayan yerde büyüklük yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Abant Pansiyon