Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Cihat Arslan; Planlarımızın hiçbiri tutmadı

Cihat Arslan; Planlarımızın hiçbiri tutmadı
    4 Aralık 2011
    Cihat Arslan; Planlarımızın hiçbiri tutmadı

         Bank Asya 1. Lig'in 14. hafta maçında Denizlispor, konuk ettiği Boluspor'u 2-0 yenerek son 3 maçını galibiyetle kapattı.
         Lige kötü bir başlangıç yapan Denizlispor, İstanbul Güngörenspor ve Giresunspor maçının ardından zirve mücadelesi yapan Boluspor'u da yenmeyi başararak son 3 maçını 9 puanla kapattı. Yaklaşık 5 bin taraftarın desteğiyle maça başlayan ve rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen Yeşil-siyahlı ekip, ilk yarıda Gohou ve Huzeyfe'nin attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 15'e çıkaran Denizlispor, alt sıralardan biraz daha uzaklaştı. İyi futbolla gelen galibiyet futbolculara adeta bayram yaptırdı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha ortasında galibiyet sevincini uzun süre yaşayan futbolculara taraftarlar da katıldı.

         Özköylü; Rakibimize gol pozisyonu bile vermedik    

         Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Alınan skor ve oynanan futbol bizim için sevindirici. Her hafta daha iyi oynuyoruz. Oyuncularımız potansiyellerini yeni ortaya koymaya başladılar. Alınan kötü sonuçlar bugüne kadar sıkıntı yaşanmaya sebep oldu. Oyuncularım çok gayretli. Ortaya koydukları özverili mücadele galibiyeti sonuna kadar hakettiklerinin bir göstergesi. Oyunun genelinde iyi oynayan takım bizdik. Rakibimize gol pozisyonu bile vermedik. Eksiklerimiz var ama bundan sonra daha iyi olacağız. Bu takıma bir kimlik kazandırmayı hedefliyorduk bunu başarmaya başladık. Oyuncularım buna harfiyen uyuyor. Bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum. Göreve geldiğimizde iyi futbolla tribünleri dolduracağımızı söylemiştik. Bunu başarmaya başladık. Taraftarlarımız büyük destek verdi. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. Özköylü mümkün olduğunca üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

            Fatih Yiğen; İyi futbolla iyi skor aldık

           Denizlisporlu futbolcu Fatih Yiğen, "Maça çok iyi başladık. Bu maç bizim için çok önemliydi. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Herşeyimizi sahaya yansıtarak hakettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi futbolla iyi skor aldık. Taraftarlarımız uzun zamandır bu kadar destek vermemişti. Böyle destek olduğu sürece bu başarımızı sürdüreceğiz. Üst sıralara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.

          Orta sahadaki savaşı kaybedince maçı da kaybettik 

         Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ortada bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Denizlispor'un son haftalarda bir çıkışı vardı. Planımız maç öncesi rakibimizi nasıl yenebiliriz üzerineydi ama bunu başaramadık. Orta sahadaki savaşı kaybedince maçı da kaybettik. İyi mücadele edemediğimiz için maçı kazanamadık. İyi başladık ve üst üste yediğimiz goller sebebiyle düşüş yaşadık. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle toparlanmaya çalıştık. Planlarımızın hiç biri tutmadı. İlk deplasman mağlubiyetini aldık" dedi.

    • Cemil İLHAN9 Aralık 2011 . 19:05

      bu sezon süper lige çıkan iki takımdan birisinin hocasını kapabilirsek bir dahaki sezona bizde çıkabiliriz.bu sene bu uyanıklığı rize yaptı.
    • ilhan AKAR6 Aralık 2011 . 17:34

      Herşeye rağmen takımımızı ve cihat hocayı destekliyorum denizlinin ilk zamanlarda kötüyken şimdi iyi olması gibi bizde pekala düzelebiliriz.
    • tugr kozan5 Aralık 2011 . 21:23

      Sn. Hoca  sizin hiç bir planınız yok onu anladık.Oyuncular ayakta bile duramıyor, koşamıyor, topa vuramıyor. Bir duyuma göre sadece Hoca takımından olanları oynatıyormuşsunuz..?
    • ada5 Aralık 2011 . 20:46

      Hocam anlayacağın dilden yazmaya çalışıyorum.Bildiğimiz kadarıyla inançlı bir adamsın.Lütfen biran önce çek git bizi daha fazla günaha sokma!Son yılların en kötü,en silik,en berbat Boluspor'unu kurmayı başardın.Hatta Bank Asya'nın en kötü futbol oynayan takımını kurdun.Galip geldiğimiz maçlarda bile sevincimiz kusrağımızda kalıyor.Boluspor'un başına geçmek sana Allah'ın bir lütfuydu,olmadı,beceremedin.....
    • mehmet erdoğan5 Aralık 2011 . 19:10

      sn.hocam ilk yarı bitti hala hataları görmeye çalışıyorsun.artık birşeyler yapmaya bak yapamıyorsan masal anlatma.zira boluspor bu olmamalı
    • murat5 Aralık 2011 . 14:18

      sen kaçıncı kez ayakta zor duran yaşlı forvet i ilk onbirde başlayarak zaten 10 kişi başlıyorsun.o keltoşu son 15 dakika rakip yorulduğunda kullanıyordun bir nebze işe yarıyordu.yaşına yakın diye kıramadığın için mi veya başka ince işler için oyuna alıp kaçtır takımı yaktın. cihat efendi daha çok fırın ekmek yemen lazım.
    • can Kaptan5 Aralık 2011 . 12:06

      Hoca güldürme bizleri yahu ALLAH aşkına Futboldan hiç anlamayan birileri dahi Bolusporun oynadığı Futbolu seyreder ise yapılan yalnışları görüp hemen görür siz ise malessef yapılan bu yalnışları görmemekte vede yapılan yorumları göz ardı etmekte direnmektesiniz.Eskiden yeniliyorduk ama azim,mücadele vardı,şimdi ise :( hiç bir şey yok 3-4 futbolcunun dışında takım ölmüş ayakta duran yokk,kondisyon yokkk,hani deve hikayesine döndük,bizim takımında neresi doğruuu kalmış kineeee.aslında söylenecek çok laf var,neyse.saygılarımlaaaa
    • BOLULU5 Aralık 2011 . 10:24

      Hoca lütfen bir an önce istifa et.orta sahada sıkıntılısın ama ne hikmetse landriyi 18e bile almıyon. kişisel kaprislerin yüzünden bir takımı bu hallere düşüremessein.Ligin başında diğer takımlar toparlanma çabası içindeyken birkaç  şans maçı aldık.8 haftada bir galibiyet bir yenil gi 6 beraberlik. OLMAZ HOCA. TAKIM BİTMİŞ. SEYİRCİYE YAZIK OLUYO.ŞU AN BOLUSPORUN HİÇ BİR HEDEFİ KALMAMIŞ.FUTBOLCULAR DAHA İLK YARI BİTMEDEN ÇÖKÜŞ İÇİNDELER,AMAÇ YOK,GAYE YOK,ORTADA FUTBOL ADINA BİŞİ YOK.KANDIRMAYALIM BİRBİRİMİZİ HOCAM.GÖRDÜK AKŞAM DENİZLİNİN OYNADIĞI FUTBOLU.İSTİFA ETMENİZ EN AKILLI DAVRANIŞ OLUR BENCE.YOKSA KÜMEYE OYNAR BU TAKIM.
    • Mustafa5 Aralık 2011 . 09:38

      Sn.Arslan hakikaten bir planınız olduğuna inanıyormusunuz? Ne planı,ne taktiği takım bodoslama oynuyor.1-2 tanede kendini büyük futbolcu zannedentopçu bozuntusu var ve bu takım tesadüflerle geldi ve böylece gider.
    • ergün çiftci5 Aralık 2011 . 08:59

      cihat hocam senin orta sahanda yapılan paslara bak denizli en az 25-30 metre uzunlukta adam geçen paslar yaptı birde emre-caner ve erman paslarına bak başka bir yere bakmana gerek yok senin tek çıkış yolun daha öncede söyledim ileride koşan bir forvet ve orta sahada koşan bir adam başka bi şey yapmana gerek yok isim vermeye gerek yok bunlar için bunları göremiyorsan zaten görmüyorsundur yani düşersen düşersin,düşersin düşersen saygılar
    • S.A5 Aralık 2011 . 08:00

      Cihat hoca, planlarının tutmamasının tek sebebi, tek tip planın olması olmasın? B planın yok. Sadece tek tip.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak