Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Coffee & Chocolate

Cumhur Bandakçıoğlu

    27 Ekim 2017

         Coffee & Chocolate
         Bir çoğumuzun yakından tanıdığı bir isim o. Bizden birisi. Bende çok uzun yıllardır tanıyorum. Hatta takip ediyorum. Her zaman farklı bir enerjisi olmuştur. Meşhur Boluspor Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi, sahaya atlayıp santra noktasına bayrak dikmeye çalışan Tarsuslu taraftarın peşinden sahaya atlayarak dört nala kovalayan, 'Burası Bolu!' deme cesaretini gösteren nadir Bolulardandır; Ahmet Ataöver abimizdir O.
           Yıllarca Anıt Park'taki, Park Kafe'yi işletmiştir. Çalışkan ve üretken bir kişiliktir. Bugün Türkiye'nin en büyük markalarından Kahve Dünyası'nı yaratan ekiptendir. İş adamı kişiliğinin dışında doğup büyüdüğü şehre karşı kendisini her zamana sorumlu hisseden ve projeler üreten bir Bolu sevdalısıdır. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlene Bayiim Olur musun (Franchasing ve Markalı Bayilik) Fuarı'nda Ahmet Abi ve yine her zaman olduğu gibi sıra dışı projesi Coffe & Chocolate'le bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.
          Açıkçası hem mutlu olduk, hem gurur duyduk. Birçok ulusal ve uluslararası markanın arasında bir Bolu Markası olarak göz kamaştırıyordu. Made in Bolu diyordu. Ciddi ilgi odağıydı.. 9 m2'lik bir alan içinde 150 ayrı sıcak ve soğuk lezzetin sunumu yapılıyordu. Her santimetresi en ince ayrıntısıyla tasarlanmış lezzet duraklarına hayran kaldık.
          Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak merkezi sistemden gelen komutlarla hazırlanacak kahve ve hamurlu ürünler hiç bir özel beceri gerektirmeden tüketiciye lezzet ve kalite sürekliliğiyle sunuluyor. Yani kısaca, eli ayağı tutan herkes tarafından çok rahat bir şekilde herhangi bir kalifiyelik gerektirmeden çalıştırılabilecek bir işletmeyle karşı karşıyayız. Hemen hemen bütün sarf malzemeleri doğayla uyumlu, Coffe & Chocolatlate markasının önemli misyonlarından bir tanesi, doğal ürün ve lezzetlerin en ekonomik şekilde yani herkesin rahatlıkla ulaşabileceği fiyat düzeylerinde konumlandırılması. Böyle bir sistemi düşünüp hayata geçirebilen Ahmet abi ve ekibi her türlü takdiri hak ediyor. Fuarın, en çok ilgi çeken markalarından bir tanesi olan Coffe & Chocolate'in standındında iğne atsanız yere düşmeyecek kadar yatırımcının bulunması da, Ahmet Abinin doğru yolda olduğunun bir başka göstergesi olarak karşımıza çıktı.

            İnanıyorumki yakın bir gelecekte, bir çok farklı noktada Coffe & Chocolate kiosk (büfe- stant)'ları karşımıza çıkacak, bizlerde gönül rahatlığıyla birbirinden lezzetli kahvelerinin ve diğer ürünlerinin tadına bakabileceğiz.
                                                           Cumhur Bandakçıoğlu 
    Fotoğraf : Ahmet Ataöver ve Ben.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak