Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Sahaya İndik!!! 

Cumhur Bandakçıoğlu

Sahaya İndik!!! 
    7 Mart 2019

      Sahaya İndik!!! 

    Seçim dönemlerinin siyasi parti ve siyasi parti mensuplarınınbirinci dereceden klişeleşmiş deyimidir 'Sahaya  İndik'!   Bunun karşılığında vatandaş cephesi  ise genelde  'Biz de yedik' deyimini  dile getirir.  Evet  önümüzdeki yerel seçimlerde talip olduğumuz görev  gereği bizde  CHP Belediye Başkan Adayımız Sn. Tanju Özcan ile birlikte  sahaya inmiş bulunuyoruz. Bolu'nun sokaklarını dolaşıyor, Bolu'da yaşayan seçmenlerle birebir temas ediyoruz.  Bu noktada şu an ki pozisyonumuzun dışında köşe yazarlığı kimliğimi de öne çıkarıyorum.  Görüyoruz ki adayımız. Sn. Tanju Özcan  zaten sahadan hiç çıkmamış.  Sahayı hiç terk etmemiş. Sahanın her daim içinde olmuş.  Vatandaşın her daim yanında olmuş. Dolayısıyla her gittiği yerde  sevgi ve sempatiyle karşılanıyor.  Bu pencereden bakıldığında bireysel iletişimin ne kadar önemli olduğuna bir kez daha  şahit oluyoruz. Sahaya inmenin değil, sahada olmanın gerçeğini görüyoruz. 

     'İletişim Sanatı'nın gücüne inan ve bunu özel ve profesyonel hayatımda kullanan ve sayısızız faydasına inanan bir kişi olarak kendimi de bu konuda şanslı  görüyorum. Bolununsesi'nde boşa yazmadığımızı görüyorum.  Cadde cadde, sokak sokak dolaştığımız  Bolu'muzun  bir kez daha  nasıl hoyratça betona dönüştürüldüğünü, yazdığımız onlarca  eleştiri yazısının  az bile olduğunu bir kez daha şahit oluyorum.  Bir tane eli yüzü düzgün, standart dahilinde  işlemin yapıldığı yol ve kaldırımın olmadığını  görmek gerçekten çok üzücü.  Maalesef  şehirciliğin ve şehirleşmenin en kötü örneklerinden birdir Bolu'muz.  Mili Servet'in hem belediye eliyle hem  vatandaşlar eliyle sokağa döküldüğü ve dökülmeye devam  ettiği bir şehri  çok ivedi şekilde doğruya taşımak en büyük görevdir. 

    Değişim şarttır!  Sadece  yöneten değil, yönlendiren  belediyecilik  anlayışı hakim olmak zorundadır. Ticaret ve Sanayi Odası ile  birlikte  istişareyle , cadde cadde, sokak sok, arz talep  dengeleriyle, kapasite raporlarıyla,  fizibilite çalışmalarıyla yatırımcısını ve vatandaşını koruyan belediyecilik  anlayışıyla Bolu'daki ticari faaliyetler  sürdürülmelidir. Aksi  halde bugün açılıp yarın kapanan, iflasa sürüklenen bunun sonucunda her türlü yıkımın yaşandığı mutsuz insanların yaşadığı bir şehirle karşı karşıya kalmak  kaçınılmazdır. 

    • İbrahim3 Nisan 2019 . 14:21

      Tanju ozcan yatsin kalksin aladdine ve akparti teskilatina dua etsin.. Yukari carsi masraflarina once dedi hic para almayacagiz! aradan 15 gun gecti yarisini alacagiz demeye basladi.hayirli olsun secim bitti simdide hepinizi opecem derse sasmayin.. Adam olan 1 kere soyler 2. cide kivirmaz!! ama gorecegiz zaman gelecek aladdini bile arar duruma gelecegiz. insallah ben yanilirim.madem erdogana ceza verdiniz aklinizla..goreceksiniz mumla aramaya baslayinca.arkadas bu 4lu ittifak pkk ile kol kola..
    • Murat Dinçtürk2 Nisan 2019 . 23:02

      Sayın Tanju Özcan ve seninle gurur duyuyoruz.Çok başarılı olacağınıza inanıyoruz.
    • Metin ÇELİK 13 Mart 2019 . 14:46

      Sabahattin Sen kimsin ki Nereden biliyorsun 20 gün ya da başka bir zaman önce aday olmayacağını kime söyledi sana mı söyledi diyelim ki söyledi Onun Aile büyükleri ve partisi Münasip görmüş onu aday yapmış olamaz mı. Kardeşim Sn Bandakçıoğlu bir çok ülke gezmiş aristokrat bilen okuyan bir insandır. gezen gören muhakeme yeteneği olan bir değerdir. ve sevgili Babası Büyüğümüz Yener Bandakçıoğlu ve İl Başkanımız Sn Kazım Karsu ve Ailesinin bir değeridir.
    • sabahattin9 Mart 2019 . 01:05

      vallaha sahaya inseniz dağada çıksanız aday belirlemeden 20 gün evel aday olmıyacağım diye bas bas bağran birine bu millet ne kadar inanır bir nisanda görürüz

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak