BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Milli Eğitim veda yemeğinde buluştu

Milli Eğitim veda yemeğinde buluştu
    25 Ekim 2009
    Milli Eğitim veda yemeğinde buluştuMilli Eğitim veda yemeğinde buluştu

       Milli Eğitim Müdürlüğü personeli emekli olan ve tayini çıkan arkadaşlarına verdikleri veda yemeğinde bir araya geldiler. Köroğlu otelde düzenlen yemeğe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları tam kadro katılırken, gecenin sonlarına doğru çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

       Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Müdür yardımcıları ve Şube müdürlerinin de katıldığı gecede emekli olan ilköğretim müfettişi Fikret Algan, memurlar Asuman Gürbüz, Cafer Bozan ve Kocaeli iline tayini çıkan Emine Yağcı'ya arkadaşları günün anısına çeşitli hediyeler verdiler. Gecede bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Recep Sezer "Her görevin bir başlangıcı mutlaka bir bitişi olur. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 4'üncü ya da 5'inci uğurlama yemeği veriyoruz. Biz emekli olan ya da tayini çıkan arkadaşlarımızla her zaman görüşüyoruz. Görevlerimiz esnasında her zaman birlik ve beraberlik içinde bir disiplin haklinde çalıştık. Onlara emeklilik hayatlarında başarılar diliyorum " dedi. Sezer'den sonra emekli olan ve tayini çıkan eski Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanları arkadaşlarına hitaben birkaç cümle ile veda ettiler.
        Daha sonra emekli olan ve tayini çıkanlara hediyeleri verildikten sonra geceye katılanlar çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

    • Tamer29 Ekim 2009 . 03:44

      Öğretmenevi ve turizm otelciliği bünyesinde bulunduran milli eğitim md.Bu veda yemeğini neden özel biryerde vermek ihtiyacını hissetti anlamak mümkün değil.. Ücretini ödeyerek yaptığınız bu gecenin kazancı Kurumunuza geri dönseydi daha iyi olmazmıydı.???

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi