Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Fatih Kısaparmak vaziyeti kurtardı

Fatih Kısaparmak vaziyeti kurtardı
    15 Mayıs 2006
    Fatih Kısaparmak vaziyeti kurtardı

    İzzet Baysal'a Şükran Günleri'nde Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve iki gün boyunca vatandaşların rağbet etmediği açık hava konserlerinde Fatih Kısaparmak, binlerce hemşehrimizi Vilayet Konağı'na çekti. Birbirinden güzel türkülerini seslendiren Kısaparmak, böylelikle Bolu Belediyesi'nin etkinliklerini son gecede kurtarmış oldu.

    Bolu Belediyesi tarafından organize edilen açık hava konserlerinin son serisine, vatandaşların gönlüne ?Türkü Baba' olarak taht kuran Fatih Kısaparmak renk kattı. Birbirinden güzel türkülerini seslendiren Kısaparmak, "Bolu'ya ve ülkemize eğitim ve sağlık alanında hizmetlerde bulunan böyle değerli insanı tanıyamadığım için çok üzgünüm. Ancak rahmetli İzzet Baysal'ın ruhu bu kalabalığın yanındadır. Ona İzzet Baba diye seslenelim mi?" dedi ve konseri izlemeye gelenlere ?İzzet Baba' diyerek seslenmelerini istedi. Kırmızı-Beyazlı ekibimizin 2. Lig A kategorisine yükselme maçlarında da başarılar dileyen Kısaparmak kendisini boyalı basının ekranlara taşımadığını belirterek, "Beni Etiler medyası sevmez. Bu nedenle medyada, televizyonda beni göremezsiniz. Onlar zannediyorlar ki, beni televizyonlara çıkarmayarak halkımla olan bağlantımı kesecekler. Bu meydanı dolduran kalabalık, halkımla aramda olan gönül bağının en büyük kanıtıdır. Bırakın onlar, kendilerine konu çıkaran artistleri çıkarsınlar" diye konuştu.

    Gelen istekleri dikkatle seslendirmeye çalışan Fatih Kısaparmak, izleyicilerin ?Fatih Baba' şeklinde attıkları sloganlar sonrası "Hiçbir ülkenin isminin içinde ana yoktur. Biz Anadolu'da yaşıyoruz. Eşlerimize verdiğimiz değer, onları hep bir adım önümüzden yürütmemizden bellidir" diye konuştu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kısaparmak, izleyicilerin alkışları arasında sahneden indi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak