Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...

Vali Özçimen'den Gazilere Bilgisayar

Vali Özçimen'den Gazilere Bilgisayar
    21 Mayıs 2012
    Vali Özçimen'den Gazilere BilgisayarVali Özçimen'den Gazilere BilgisayarVali Özçimen'den Gazilere Bilgisayar
         Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Yıldız ve dernek üyeleri Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Yıldız'a  dernek şubesinde kullanılmak üzere bilgisayar ve yazıcı hediye eden Vali Özçimen  "Sizler kutsal değerleri, vatanı, milleti ve bayrağı uğruna harbe katılıp da, harpten sağ olarak dönen savaşmış kahramanlarımız, şehit olmayı arzu ettiği halde sağ kalan kişilersiniz. Şehitlik ve gazilik olmadan vatan olmaz" dedi.
         Gaziler Günü'nde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi'ni ziyareti esnasında Vali İbrahim Özçimen'den, Başkan Sami Yıldız üye kayıtlarında kullanılmak üzere bilgisayar ve yazıcı istemişti. Dernek şubesinde kullanılmak üzere bilgisayar ve yazıcı aldıran Vali İbrahim Özçimen, alınan malzemeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Yıldız'a teslim etti.
    Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Yıldız, "Bizlere sahip çıktığınız için teşekkür ediyoruz. Bizleri unutmuyorsunuz. Bununla gurur duyuyoruz. Siz Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve Komutanımız her zaman yanımızdasınız. Derneğimizde bilgisayarımız yoktu. Kayıtlarımız için bu gerekliydi. Bu isteğimizi de siz karşıladığınız. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.
          Vali İbrahim Özçimen, "Sizler kutsal değerleri, vatanı, milleti ve bayrağı uğruna harbe katılıp da, harpten sağ olarak dönen savaşmış kahramanlarımızsınız. Şehitlik ve gazilik olmadan vatan olmaz. Hiç bir ülke, hiç bir devlet, hiç bir millet kendiliğinden ayakta duramaz. Siz gazilerimizin sorunlarını çözmek, sıkıntılarını gidermek bizim en önemli görevlerimiz arasında. Bu anlamda sizlere elimizden geldiğince imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi ve Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü'nün başlattığı evde bakım hizmetinden faydalanıp faydalanmadıklarını da sordu.
         Evde bakım hizmetinden faydalandıklarını ve çok memnun olduklarını ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Yıldız, Vali Özçimen'den Gazi kıyafeti olmayan gaziler için kıyafet talebin de bulundu. Vali Özçimen de talebe olumlu bakarak en yakın zamanda yerine getirilmesi için talimat verdi.
    • aykırı fikir22 Mayıs 2012 . 01:32

      Sizleri vuran teröristlere artık "sayın" demek serbest! Bölücülerin gizli tanıklığı ile içeri atılan kahraman komutanlarımıza "teröristbaşı"'na verilen hakların onda biri verilmiyor!

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak