BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Basketbolcularımız Pamukkale'den de zaferle dönüyor

Basketbolcularımız Pamukkale'den de zaferle dönüyor
    9 Mart 2013
    Basketbolcularımız Pamukkale'den de zaferle dönüyor

    Bolu'nun 12 dev Yareni grubun güçlü ekiplerinden Pamukkale Üniversitesi'ni deplasmanda mağlup ederek galibiyet serisini devam ettirdi.

         Pamukkale Üniversitesi: 76- Boluspor: 84   
        
    Kuruluşundan bu yana sürekli başarılara imza atan Boluspor Basketbol Takımı, bu kez 2.Lige çıkma hedefi ile ligde fırtınalar estirmeye devam ediyor. 3.Lig'de 5'nci karşılaşmasına çıkan Boluspor, Denizli deplasmanında Pamukkale Üniversitesi'ne konuk oldu. Grubunda Adanaspor'la birlikte en güçlü rakip olarak gösterilen Pamukkale Üniversitesi'ne karşı dolu tribünler önünde mücadele eden dev adamlarımız, müsabakayı 76-84 kazandı. Tribünlerin hınca hınç olduğu ve ev sahibi takımın yoğun taraftar desteğiyle oynadığı karşılaşma sonunda gülen taraf Atalay Gemen'in öğrencileri oldu. Boluspor futbol takımı Konya deplasmanından 3 puanla dönerken, Basketbol takımı da Denizli'den 2 puan koparıp çifte sevinç yaşattı. 12 Dev Adam, 5 maçın 5'ini de kazanarak 10 puanla liderliğini sürdürdü.

         Yamaner; "Bütçe değil, yürek işi" dedi. 

         Gruplarındaki en güçlü rakiplerini devirmenin sevincini yaşayan Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner ise maç sonunda attığı twitter mesajıyla sevincini dile getirdi. Yamaner, "Bolu'nun 12 Dev Yaren'i tarih yazmaya devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi: 76 Boluspor: 84. Hedefe adım adım. Bütçe değil, yürek işi" yazarak ince mesajlar verdi.

          Boluspor sahada; Halil Aksoy, Kaan Kavraal,Burak Dadıç, Erhan Taşlı,Yunus Emre Şahin, Levent Altan, Enes Doğanlı, Serkan Çetin, Cahit Turan, Mehmet Şen,Burak Dündar, Ferit deniz, Ramazan Öksüz, Çağdaş Çalış kadrosuyla yer aldı.

         Karşılaşmaya Bolusporumuz etkili başladı ve karşılaşmanın ilk periyodu ekibimizin 14-24 üstünlüğü ile tamamlandı.

    İlk yarı 38-47 Boluspor'un galibiyeti ile tamamlandı.

    İkinci yarıda Boluspor rakibine üstün bir oyun ortaya koyarak 58-68 üstünlük sağladı.

    Üçüncü periyot tamamlandı ve son periyota Bolusporumuz 68-58 önde girdi.

    Karşılaşmanın son dakikalarında Pamukkale Üniversitesi farkı 4 sayıya kadar düşürmeyi başarsada, karşılaşma Bolusporumuz'un 84-76 lık üstünlüğü ile sona erdi.

    1.Çeyrek :14-24

    2.Çeyrek :38-47

    3.Çeyrek :58-68

    4.Çeyrek :76-84

    TBL 3. Lig C Grubu Puan Tablosu:

    S

    Takım

    O

    G

    M

    A

    Y

    TopA

    Puan

    1.

    Boluspor

    5

    5

    0

    461

    316

    1,57

    10

    2.

    Pamukkale Univ.

    5

    4

    1

    312

    237

    1,32

    9

    3.

    Adanaspor

    4

    2

    2

    297

    235

    1,26

    6

    4.

    Basket Spor

    4

    1

    3

    267

    304

    0,88

    5

    5.

    Siirt Polisgücü

    4

    1

    3

    219

    302

    0,73

    5

    6.

    Zile Spor

    4

    0

    4

    180

    334

    0,54

    4

     

     

    • Kemal ERCAN11 Mart 2013 . 10:26

         Helal olsun Aslanlarım size Allah güç kuvvet versin.İnşallah başınızdaki büyük başlar bu başarınızı görüp takdir ederler.Herşey futbol takımı için değildir.
    • mehmet gülen10 Mart 2013 . 12:22

      Bir seyirci olarak önce kutluyorum.Boluspor 3 de 1 bütce ile kurulmasına rağmen diğer takımlara göre demekki herşey para ile olmuyor birazda yüreği koymak lazım. Bu çocukların gözlerinde bu var.Ama bize de yazıklar olsun bunlara sahip çıkmıyoruz. Salonu doldurmuyoruz.Yeni sloganımız haydi salona olsun bari
    • Okan9 Mart 2013 . 23:24

      Bolu'da ki maç skorunu tahmin edeyim, Boluspor 100 - Pamukkale 49 olur :) tebrikler ve teşekkürler Boluspor, bize basketbolu sevdirdin...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi