BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Destan yazan O kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum

Destan yazan O kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum
    17 Mart 2013
    Destan yazan O kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum

         AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Her 18 Mart'ta olduğu gibi yine hüzün ile coşkuyu bir arada yaşadıklarını, vatan sevgisi ile dolup taştıklarını vurgulayan Ali Ercoşkun, "Destan yazan O kahramanlarımızı bir kere daha rahmetle, şükranla anıyorum" dedi.

          Çanakkale Zaferi'nin Türk milleti için ne denli önemli olduğuna değinen Milletvekili Ali Ercoşkun, canları pahasına vatanlarını savunan şehitlerimizin bugünde milletimize ilham kaynağı olduğunu ve güç verdiğini söyledi. Ercoşkun, "18 Mart, hüznü ve coşkuyu bir arada yaşadığımız gündür. Vatan sevgisi ve İstiklal aşkı ile dolup taştığımız gündür" dedi.

          Bugünlerdeki güçlü, huzurlu ve refah bir vatana sahip olmanın bedelini Çanakkale'de canlarını veren şehitlerin ödediğini savunan Ercoşkun, "Çanakkale Zaferi, Türk Milleti'nin şartlar ne olursa olsun ülkesi ve vatanı için nasıl bir mücadele ortaya koyabileceğini göstermiştir. Çanakkale Zaferi Türk Milleti'nin gücünün en büyük delili ve en şanlı nişanesidir" şeklinde konuştu.

           Çanakkale'de vatanını savunmak için canlarını veren şehitlerin Türk Milleti'nin en büyük ilham kaynağı olduğunu belirten Ercoşkun, "Vatanımızın her köşesine 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez' yazdık çünkü Çanakkale Zaferi, bu topraklarda yaşayan insanların atalarının, dedelerinin kanları ile kazanıldı. Vatanın her bir köşesinden kopup gelerek düşmanın karşısına dikilen ve 'Çanakkale Geçilmez' diyerek canları pahasına bu toprakları savunan şehitlerimizin aziz hatırası, bugün de millet olma şuurumuzu canlı tutan en büyük ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Destan yazan o kahramanlarımızı bir kere daha rahmetle, şükranla anıyorum" dedi.

    • ALİ BAYRAK19 Mart 2013 . 11:04

      ŞEHİTLERİMİZİ ANARKEN BİLE SİYASET YAPMAYIN... HELE HELE ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İSMİNİ ANMAYACAK KADAR ÇİRKİNLEŞMEYİN,YA DA BİR DAHA HİÇ MESAJ YAYINLAMAYIN. BEN BAŞTA ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI OLMAK ÜZERE SAVAŞMAYI DEĞİL ÖLMEYİ EMRETTİĞİ ASLAN GİBİ ÇARPIŞAN ŞEHİTLERİ MİNNETLE ANIYORUM.
    • öz bolulu18 Mart 2013 . 23:31

      ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE AN,SONRA DA TERÖRİST BAŞININ YOLLADIĞI MEKTUPTAKİ MADDELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİR.YEMEZLER...
    • akın sönmez18 Mart 2013 . 10:56

      milletvekilinin,Türklük ve şehitlik adına söylediklerine tamamiyle katılıyorum.Zannediyorumki yarınlarda yapılacak olan yeni anayasada söylentilerde bulunan Türklük kelimesinin kaldırılmasını bu söyledikleri ile reddedeceğini anlamış bulunmaktayım bu nedenle kendisini tebrik eder söylemlerinin arkasında olmasını bir Bolulu olarak beklemekteyiz.Çanakkaledeki ve ülkenin korunmasında canını her nerede vermiş olursa olsun tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum.
    • Kubilay18 Mart 2013 . 08:16

      AK Partinin yaptıkları şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor. Hiç bir iktidar döneminde teröristbaşı ile pazarlık gündeme gelmemişti. Başbakan sürekli Suriye'deki olaylardan bahsediyor ve Beşar Esad'a yükleniyor. Esad'ı "eli kanlı katil" olarak nitelendiriyor. Peki sorarım size; Abdullah Öcalan'ın eli kanlı değil mi? Neden onunla muhatap olup masaya oturuyorsunuz. Neden devleti aciz durumda bırakıyorsunuz? Güvenlik güçleri PKK bayrağı taşıyanlara hoşgörülü davranıyor ama Türk Bayrağı taşıyanlara ya tazyikli su, yada biber gazı sıkılıyor. Biz bunları unutmayacağız. Gün gelip hesabı sorulur. Aziz şehitlerimizi 18 Mart'ta rahmet ve şükranla anıyorum.
    • İskender17 Mart 2013 . 21:51

      Çanakkale şehitlerini rahmetle anarken PKK canisi ile devleti pazarlık masasına oturtanlara yazıklar olsun diyorum. Bunu yapan sizin partiniz... Unutmayın, yaptıklarınız ülkeyi bölünmeye götürüyor ve şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. Tarih sizleri affetmeyecektir, bilmiş olsun.
    • hakan17 Mart 2013 . 20:49

      sayın vekil çanakkalede şehit olanlar bu ülkeyi sizin bölmeniz için şehit olmadı yazık bu millete size yine oy vereceklermi acaba.
    • Bolulu17 Mart 2013 . 19:25

        Sayın vekil Şehitler ölmez vatan bölünmez demiş ve aslında çokta güzel ve anlamlı bir söz söylemiş. Ancak o sözler ülkücü gençlğin vazgeçilmez sözleridir. Acaba Ali bey ileride ne olur ne olmaz diye mhp ye gözmü kırpıyor diyeceğim. Bence bunu aklından bile geçirmesin, Türkiye Büyük Millet Meclisinde sarıklı cübbbelilerle poz veren birinin milşiyetçi camiada esamesi bile okunmaz. Çanakkale'de bu vatan için canlarını veren Yüce Şehitlrimizi rahmetle anarken, önlerinde saygıyla eğiliyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun.


    • vedat özcan17 Mart 2013 . 18:33

      Sayın milletvekilimiz...yazınızda tam 4 defa TÜRK MİLLETİ...tanımını kullanmışsınız..Teşekkür ederiz..Ancak Parti genel başkanınızın,genel başkan yardımcınız Bülent Arınçın ve görüşmeler yapılan teröristbaşının sevmediği bu terimi herhalde yanlışlıkla kullandınız :)..veya Partiniz konseptinin değiştiğinin farkında değilsiniz...Böyle konuşmaya devam ederseniz sanırım ilk seçim listesinde yer alamazsınız..Sahi aklıma gelmişken sorayım...Anayasadan TÜRKLÜK tanımını dahi çıkartmak istiyorlar..Sizin tavrınız nedir bu konuda..TÜRKLÜK tanımının anayasadan çıkartılmasını istiyormusunuz?..istemiyormusunuz?...Bu tür bir oylamada nasıl oy kullanacaksınız?....Dostlukla....
    • Muammer Kaltalı17 Mart 2013 . 14:12

      Siz öyle diyorsunuz ama iktidarınız teröristbaşı ile görüşmeler yapıyor. Halkı kandırmak için adına "İmralı Süreci" diyorlar. Nedense Apo ile görüşüyoruz demiyorlar. Türklük için demedik laf bırakmıyorlar. Madem Apo ile görüşecektiniz bu kadar şehidi neden verdik? Ayıptır, günahtır. Lütfen halkın sesine kulak verin. Vazgeçin teröristleri muhatap almaktan. Yoksa sandıkta boyunuzun ölçüsünü alırsınız.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi