BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Şahsi düşüncemin, Atatürkçü Düşünce Derneği ile hiçbir ilgisi yoktur

Şahsi düşüncemin, Atatürkçü Düşünce Derneği ile hiçbir ilgisi yoktur
    17 Mart 2013
    Şahsi düşüncemin, Atatürkçü Düşünce Derneği ile hiçbir ilgisi yokturŞahsi düşüncemin, Atatürkçü Düşünce Derneği ile hiçbir ilgisi yoktur
         AK Parti Bolu Milletvekili Ali Erçoşkun'un TBMM'de sarıklı ve sakallı iki kişiyle çektirdiği ve sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı fotoğrafa, "Yüzlerine tükürsem tükürüğüme yazık" ifadelerini yazan Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz, "Kişisel olarak belirtmiş olduğum düşüncemin Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ile hiçbir ilgisi yoktur" dedi.
          ADD Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Temiz, "15 Mart 2013 günü sosyal paylaşım sitesi facebookta başkaları tarafından servis edilen AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve yanında bulunan 2 şahısla TBMM içerisinde çekilen bir fotoğraf altına yorum yazmıştım. Bu yorum başkasının özel sayfasından yayınlandığı için yorumumu da o kişinin sayfasındaki fotoğrafı altına yaptım. Daha sonra paylaşım. O sayfa sahibi tarafından kaldırılmıştır. Yoksa yorumu kaldırmam söz konusu değildir.
          Elfaz Temiz sözlerine şöyle devam etti;
          "Sayın Milletvekili Ali Ercoşkun'la çocukluğundan beri özel bir yakınlığımız vardır. Şahsına haddini aşacak herhangi bir sözüm olmuşsa da elbette ki özür dilemesini de bilirim. Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün getirmiş olduğu Laik Demokratik Hukuk Devleti ilkelerinin bir bir yok edilmeye uğraşıldığı bugünlerde TBMM çatısı altında o tip fotoğrafları görmemiz bizi ziyadesi ile üzmüştür. Kişisel olarak belirtmiş olduğum düşüncemin Atatürkçü Düşünce Derneği ile hiçbir ilgisi yoktur."
    • akil adam19 Mart 2013 . 17:08

      klasik chp zihniyeti,bu zevatlar Atatürk ü tanıyolarmı acaba,annesinin ,eşinin siyah çarşafını biliyolarmı.ilk meclisin,özellikle cuma namazı sonrası,kurbanlarla,fatihalarla besmelelerle açıldığını,ve o ilk meclisteki millet vekillerinin yarısıdan çoğunun böyle giyindiğinı,hatta başlarında fes olduğunu,bunlar bilmezler.bu chp kafasının tek derdi,iyi ve güzel ne yapılacaksa karşı çıkmaktır.ülke mizin taaaaaaaaa osmanlıdan günümüze kadar(ittihat ve terakki)yaptığı zulümleri bu milletin hafızasından silemezler.ahhhh bolulu kardeşlerim ahhhhh bu zulümleri ne bu satırlar alır,ne zaman yeter.ülkemizi ordu içindeki cunta heveslileriyle birlikte 1.dünya savaşına sokup,bize kurtuluş savaşına mecbur ednler,ergenekonu kurup pkk yı palazlıyanlar vs,vs
    • Üniversite 19 Mart 2013 . 12:28

      Üniversite harap oldu, Atatürkçü hocalar dışlandı ve ekarte edildi. ADD varlığını gösteremedi. Yazık bu üniversiteye.
    • GOCA BOLULU18 Mart 2013 . 09:59

      Statüsü bulunan beyler boşboğazlık yapıp ulu orta konuşamazlar...İstifa et öyle konuş kendi hesabına...
      Atatürkçülükten soğutursunuz siz insanları...
    • selami duvar18 Mart 2013 . 09:39

      Bir milletvekili kendisini ziyarete gelen birisini ziyarete gelmis ve bu kişilerle fotoğraf çektirmisştir. Belki propaganda olsun veya seçmenlerine herkesle goruştğunu gostermek için de internet sitesinde yayınlamıştır. Bu davranışa çirkin bir kufurle karşılık vermek, bu kişinin ne duzeyde olduğunu gosterir sadece.  Kavga ve kufurle hic bir yere varamayız.
    • Doğru Söylemiştiniz 17 Mart 2013 . 22:45

      Neden özür diliyorsun kardeşim. Siz kendi düşüncenizi beyan etseniz de Temsil ettiğiniz Atatürkçü Düşüncenin de düşünceleri aynıdır. Yobazlar her türlü saldırıyı yapıyorlar. Cumhuriyeti yıkmak için niteliklerini bu ülkeden söküp atmak için Anayasa yazıyorlar Sarıklılar cübbeliler bu ülkeyi yönetir oldu. bunlar da küçük küçük şovları işte. Zaten ali kardeş te bu düşüncenin yerleşmesinde üzerine düşeni yapıyor ne yapacaksın ama bizim gibi düşünürler için Alinin değil sizin düşünceleriniz ve söyledikleriniz önemli ve biz bunu destekliyoruz. söylediklerinizin arkasında bizler varız. yani cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkan Atatürkcü düşünen ve özgürlükçü sosyal demokrat insanlarız.
    • SEBEN.1417 Mart 2013 . 22:02

      Sıg görüş ve düşünce sahibi adam.ATATÜRK'ü agzına alma.o makam sana  göre degil,saç boyamakla zihin gençleşmez.(buda benim vecizem olsun).BOLU MİLLETVEKİLİNE LAF EDERKEN  SEVİYENİ DÜŞÜRME.
    • İskender17 Mart 2013 . 21:53

      Vekilin tutumu son derece yanlıştır. Ama ben bu duruma şaşırmıyorum. AK Parti artık gerçek yüzünü gösteriyor. Ama Türk halkı artık uyandı. AK Partinin ülkeyi nasıl bir çıkmaza götürdüğünü görüyoruz.
    • bolulu17 Mart 2013 . 21:44

      kişi bilmediğine düşmandır ,elfaz efendi.tıynetiniz aynı olduğundan add.li olmuş olmamış farketmiyorsunuz,saldırılarınız modern!!!!dekolteli vb.kıyafetli olsaydı,olurmuydu acaba?.... denekleri gibi olmayın bilginin,ilmin iyisi kötüsü olmaz,öğrendikçe ZENGİNLEŞİRSİN,BAKIŞ AÇIN DEĞİŞİR,bilmem anlatabildim mi?

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi