Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bu çocuklara birşey olursa bunun hesabını kim verecek ?

Bu çocuklara birşey olursa bunun hesabını kim verecek ?
    17 Haziran 2010
    Bu çocuklara birşey olursa bunun hesabını kim verecek ?

        Bolu halkının spor ve piknik yaptığı, geleceğimiz değerli çocuklarımızın rahatça koşup eğlendiği Atatürk Orman Parkı. Fakat herşey göründüğü gibi güzel değil parkta elektrik kabloları meydanda ve adeta çocukların oyuncağı olmuş durumda. Bu yavrularımıza bir zarar gelse bunun hesabını kim verecek. Buradan başta Belediye Başkanı olmak üzere yetkililere sesleniyoruz; parkın güzelliğine harcadığınız çabayı, lütfen güvenliğine de gösterin.   

    • hüseyin kapdan23 Haziran 2010 . 08:40

      çok güzel bir park olmuş ama elektrik kabloları tehlike bu kablolara önlem alınmalı birde güvenlik olmalı belediye baskanı mükemmel bir park yapmış
    • elif üçtaş 19 Haziran 2010 . 23:42

      herşeyden   önce  güvenlik   sonra temizlik ve  güzelliğe ağırlık verilmesi  lazım   tabikide  pardon birde  yorum okudun üzüldüm ben şahsen istediğiniz bir şeymi yapılmadı  falan die burda alenen görülüyor   ne  isten diği sanırım
    • çevreci19 Haziran 2010 . 12:27

      açık elektrik kablolarında şu anda elektrik yok belediyemiz yetkilileri çalınan elektrik lambalarından dolayı açık kalan kablolarına gelen elektriği kesiyor ve devamlı denetliyor yinede uyarı için teşekkürler
    • boşver19 Haziran 2010 . 12:20

      sayın tahir semih özçelik haberdeki konunun başkandan istenenlerle ne alakası var. sizin çocuğunuz orada akıma kapılsa allah korusun hayatı söz konusu olsa bırakın küçücük bir zarar gelse çocuğunuza ben başkanın üstüne gitmek istemiyorum olsun başkan dursun olan çocuğuma olsunmu diyeceksiniz.sizin gibi kafalara pes diyorum pesssssssss.bu kadar sorumsuz bir ilde yaşamaktanda ve sizler gibi aynı zihniyetlerle birlikte bu havayı solumaktanda utanıyorum artık.
    • Tahir Semih Özçelik19 Haziran 2010 . 01:12

      Sayın Bolununsesi Gazetesi, orda daha önce lambalar var mıydı yok muydu? Açıklayın lütfen.. Siz açıklamazsanız ben açıklayacağım. Başkan'ın üzerine niye bu kadar gidiyorsunuz anlamadım? Acaba bişey mi istediniz de başkan yapmadı mı? Kamuoyunu bilgilendiriniz, tarafsız olun.. Editörden: Bu haber okuyucudan gelen bir haberdir.
    • Sinan BİLİR18 Haziran 2010 . 18:42

      Küçük ayrıntı ama büyük zarar verir.
    • Doğa18 Haziran 2010 . 18:26

      Aynı kabloları bende gördüm ancak bu kablolar belediyenin ihmalkarlığı yüzünden açıkta değil bazı aklı evvel vatandaşlarımız kablorarın üzerinde olan lambaları çalmışlar.
    • Hatice Kocadağ18 Haziran 2010 . 13:42

      Olacak herşey aynı anda olmuyor maalesef. Oyun parklarının zemini de taş durumda, ama yakın zaman da yapay koruyucular olacağı aldığım bilgilerden.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak