Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu'ya bir teleferik kuramadılar!

Bolu'ya bir teleferik kuramadılar!
    3 Kasım 2017

              Ankara'da Yenimahalle Belediyesi sınırları içinde teleferik kurulmuş manzara sıfır binaların arasından geçen bir hat. Yıllardır efsane olan Gölcük hattına bir tane yapılamaması çok manidar. Bu kadar güzellik içine turizme böyle bir hizmet çok mu zor. Yıllardır yapılan yollar kazınıyor tekrar asfaltlanıyor. Tuhaf göbekler inşa ediliyor. Masraf ve israf en üst seviyede. Herşey yap-boz formatında. Zaten mesire alanlarının durumu içler acısı. Bir tane adam akıllı bir proje yok. Yazık şu şehrimizin haline.

    • bolulu20 Aralık 2017 . 08:12

      ihale kazanıldı kuruyorlar, yukarçarşıdan kına al iyisinden
    • bolulu değil dünyalı30 Kasım 2017 . 11:52

      Ya insanlar aya gitmişler bakmışız şimdi marsa gidiyorlar ve hala bakıyoruz. Biraz görüş açınızı genişletin lütfen Bolu dışında da dünya dönüyor ve artık yakalamanız çok zor. Sığ ve basit düşüncelerinizden sıyrılın artık, biraz ileri görüşe uzanmaya çalışın en azından.
    • Bolu1428 Kasım 2017 . 00:52

      Yani şu sosyal medyanın etkisimidir nedir? İllaki absürt yorumlar yapılacak millet kendine görev edindi.biraz gidin yurtdışında medeniyet görün bunun masraf yapmakla alakası yok. Kırk dense anlamayacaksınız belli oldu. Şehirde sanki yapbozla israf yapılmıyor. Tamam vaz geçtik oturun oturduğunuz yerde sizd müstahak.
    • murat ataman22 Kasım 2017 . 12:01

      Arkadaşlar ,Gölcük Boluya 7 km yolu da oldukça manzaralı ve herkes zaten güzelliğini herkes biliyor.Tüm turların uğrak yeri.Gölcüke teleferik var diye turist sayısında artış mı olacak?Fakat Gölcüğü araçtan arındırmak güzel fikir.Karacasu dan  düzenli seferler ile gelen misafirler ücretsiz taşınabilir.Teleferik yolu olmayan veya yol yapmanın çok maliyetli olduğu yerlere yapılabilir.Örneğin Çaydurt tan Çele dağına teleferik yapıp ,yeni bir cazibe merkezi oluşturabilirsiniz.Yalnız maliyetler ortalama 6-7 milyon$/km dir.Biraz fizibilite,biraz öngörü gerekir.
    • Serdengeçti18 Kasım 2017 . 13:18

      Ayranı yok içmeye, faytonla gider s.......
      Turistik amaçlıymış....
      Önce doğayı kirletmemek için eğitim ve kontrolü sağlayın...
      Şu Abant yolu üzerindeki işletmeleri bir denetlediniz mi?...
      Yahu şehrin içerisi berbat, tozdan, çukurdan....geçilmiyor...
      Teleferik, telesiyejden önce şu kalıcı konutlar yolundaki aymazlığa harcanan paralara ve olacak kazalara bir bakın...
    • Babos16 Kasım 2017 . 08:56

      Bolunun trafiginin kalabalik olmasinin tek  nedeni cadde ve Hükümet meydanini trafige kapatmaktir ,neden kapatildi cadde
    • dursun kavak13 Kasım 2017 . 10:49

      Gölcük'e özel araçla giriş yasaklanmalı, Araçlar karacasuda yapılacak otoparka çekilip, vatandaş buradan belediye otobüsleriyle  gölcük e taşınmalıdır.  Böylece çevrenin korunacağı gibi, yakıt tasarrufu da sağlanacaktır. Şimdilik en doğru çözüm budur. Tabi teleferik yapılana kadar. Saygılarımla.
    • murat selamet12 Kasım 2017 . 21:34

      Boluya acil yapılması gereken Şehiriçi Trafikle Şehirdışı trafiğini ayırmak. Şehir dışından gelip geçen kamyonlar,tırlar ve araçlar şehrin içine girmeyecek.  ay yaz mevsimi olan Boluya Plaja gerek yok oraya aktarılacak Milyon(Eski parayla Trilyon) şehir içi trafik düzenlemesinde kavşak üst geçit-alt geçit yapımında ve Şenda hanımın dediği gibi Raylı sistem yapımında kullanılmalıdır
    • SinanGün11 Kasım 2017 . 09:29

      Şenda abla Teleferiği Bolunun içine değil gölcük tarafına diye düşün,dağın uç noktasından karacasuya kadar!
    • bolu1410 Kasım 2017 . 15:39

      Esas siz şaşkınlar, okuma yazmanız yok mu? Ulaşım amaçlı değil, şehiriçinden bahseden kim, turistik amaçlı teleferikden bahsediyor vatandaş. Gölcük milli parkından söz ediyor. İzmit-Gölcük mü anladınız yoksa:) Evet acil hizmetler neymiş yolları yap-boz mu? İyi oku iyi anla!
    • şenda aksungur9 Kasım 2017 . 16:30

      BOLU nun içersınde teleferık gerekmez ancak şehrın düz bölgelerınden geçen bır raylı sıstem iş yapabılır yanı Karaçayır mah. Çıkınlar ve Köroğlu mah .  Kuruçay ve Sağlık mah ve Beşkavaklar mah  den geçerek rıng yapacak bır sıstem oluşturabılınır. ANCAK TELEFERIK ÇOK UYGUN OLMAYACAKTIR.
    • RGU148 Kasım 2017 . 11:06

      Bolu'da acil hizmetler bittide teleferik mi kaldı, şaşkın Bolu'lu hemşehrilerim.
    • fosforlu kalem4 Kasım 2017 . 11:04

      Geçenlerde Ankara’ya gittiğimizde arkadaşımla bindik kesinlikle çok zevkli ama işte ne yazık ki binaların inşaatların arasında, Bolu da olsa ne kadar muhteşem olacağı tartışılmaz bile kesinlikle turizme etkisi fazlasıyla artı yönde olur..

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak