Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (Bugün 21 Eylül Cumartesi)

Vefat edenler (Bugün 21 Eylül Cumartesi)
    21 Eylül 2019

         1- Çatakören Köyü halkından, Merhume Emine CAN’ın eşi, Merhum Metin, İbrahim, Çetin, Mehmet CAN, Hatice GÜRER ve Huri ÇETİN’in babaları, Bolu Atatürk Ortaokulu'ndan emekli; İsmail CAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Çatakören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

         2- Bahçeköy Köyü halkından Merhum Hasan GÖREN’in eşi, Hayrettin GÖREN, Melehat KAYA ve Emine YAVUZ’un anneleri, Ahmet, Mahir, Alaattin ÇİLOĞLU ve Suzan YILMAZ’ın ablaları, Vildan, Nurdan ve İsmail GÖREN’in babaanneleri; Rafiye GÖREN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Bahçeköy Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

         3- Gerede İlçemiz Sipahiler Köyü'nden Merhum Baki Yaman'ın gelini Merhum Mevlüt Yaman'ın kızı Ramazan Yaman'ın eşi, Zeki ve Fikret Yaman'ın ablası: Aysel YAMAN vefat etmiştir.

          Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Sipahiler Köyü'nde defnedilecektir.

          4- Gerede İlçemiz Dörtdivan Çardak Köyü'nden Muhsin Kartal'ın babası, Ahmet Kırdeli'nin eniştesi, Durmuş Ali, Hüseyin ve Tevfik Mirici'nin Dayısı; Hacı Muhsin KARTAL vefat etmiştir.

          Cenazesi bugün saat 12.00 da Kitirler Mahallesi Askerlik Şubesi arkasındaki evinden alınarak, Yeni Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Dörtdivan Çardak Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

           5-Gerede İlçemiz Seviller Mahallesi halkından Hacı Raşitler'den Merhum Raşit Özcan' ın eşi, Bolu Özel İdare Mühendisi İbrahim Özcan, Mal Müdürlüğü personeli Nuri Özcan ve muhasebeci Erdoğan Özcan, Emine Çalışkan, Semiha Hendekçi'nin anneleri; Hacı Hanife ÖZCAN vefat etmiştir.

           Cenazesi bugün saat 15;30 da Seviller Mahallesi Yeni Hal Sokaktaki evinden alınarak Yeni Camii'de kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecektir.

         6- Seben İlçesi Güneyce Köyü halkından Fahrettin ERTEM’in eşi, Mehmet ve Fatma AŞÇIOĞLU’nun anneleri, Cansel ERTEM ve Vahit AŞÇIOĞLU’nun kayınvalidesi, Tamer. Mustafa ve Ayşegül SEZER’in babaanneleri, Zehra AŞÇIOĞLU’nun anneannesi; Hayriye ERTEM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Seben İlçesi Güneyce Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Az şey bilirsek bir şeyin doğru olduğuna emin olabiliriz, bilgi artınca şüphede artar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak