Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Afganlı hırsızı, Iraklı çocuk yakalattı

Afganlı hırsızı, Iraklı çocuk yakalattı
    16 Ağustos 2021

    Afganlı hırsızı, Iraklı çocuk yakalattı Gazetemiz Sahibi Kamuran Alagözoğlu’na ...

    Afganlı hırsızı, Iraklı çocuk yakalattı

          Afganlı hırsızı, Iraklı çocuk yakalattı

          Gazetemiz Sahibi Kamuran Alagözoğlu’na ait Nasip Gıda isimli iş yerinden hırsızlık yapan Afganlı kaçak göçmen, Iraklı 8 yaşındaki mülteci çocuk sayesinde yakalandı.

          Gazetemiz Sahibi Kamuran Alagözoğlu’nun Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi üzerinde bulunan Nasip Gıda isimli iş yerinden 14 Ağustos Cumartesi günü 1 çuval pirinç çalındı.

         Aynı dükkan aynı hırsız tarafından bir gün sonra ikinci kez kapı kırılmak suretiyle soyulmak istenirken, Iraklı 8 yaşındaki çocuk sayesinde hırsız yakayı ele verdi.

         Sabah saatlerinde dükkanın kapısını kırmaya çalışan hırsızla göz göze gelen 8 yaşındaki Iraklı Eyup Muhammed, hemen dükkan sahibine haber verdi. Bolu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube’de tercuman aracılığı ile ifade veren ve hırsızın eşgalini tarif eden Eyup Muhammed, Afgan uyruklu 22 yaşındaki Sait Ali Kazımı isimli hırsızın kısa sürede yakalanmasında büyük rol oynadı.

          Üzerinden hiçbir kimlik ya da pasaport çıkmayan Afganlı hırsızın sınır dışı edileceği öğrenilirken, hırsızı yakalatan 8 yaşındaki Iraklı mülteci çocuğun ise babasının Irak’ta savaşta öldüğü ve Bolu’da dedesiyle birlikte yaşadığı öğrenildi.   

    • malkolm x19 Ağustos 2021 . 04:39

      melekete bak soyulan türk soyan afgan yakalatan ıraklı tam komedi filmi gibi çalıştığım hastaneye covid testi için gelen aile 7 kişilik ve hepsi suriyeli çocukların doğum tarihleri 2016.2017.2018.2019.2020 böyle bişey olabilir mi bu insanlar çalışmıyor mu yemek yemiyor mu tek dertleri üremek mi umarım azınlık konumuna düşmeyiz ilerde
    • Ali17 Ağustos 2021 . 18:11

      Bravo Kamuran fotoraf güzel çıkmış:)
    • vildan17 Ağustos 2021 . 01:44

      yokluk her şeyi yaptırır...insanın yerini yurdunu terk etmesi keyfinden olmaz..zengini tatile gelir fakiri sığınmaya...Bolulu zengin araplara arsasını villa yapması için satarken arapın bütün oryantalini! yapıyor...fakire iş gelince defol aşağılık sürüngen misali..sonrada insanlık nerede?? cebine sığmış insanlığın ..
    • İşte gerçek!17 Ağustos 2021 . 00:33

      Türkiye'nin doğu ucundan Bolu'ya gelene kadar onlarca kontrol noktasında kimlik ibraz edeyim; bunlar şehirlerimde rahatça gezebilsinler. Yok böyle bir dünya, yok böyle bir strateji. Kimliği belli değil adamın, bunun gibi binlercesi girdi ülkeye. Saçlar sakallar kısa tıraşlı, bizim askerliğini yapıp gelen gençler kadar atletik yapıya sahip olanlar. Çocuk yok, kadın yok....
    • Mine Güven16 Ağustos 2021 . 20:08

      Bunları ülkeye sokanlara ve sınırlarımızı kevgire çevirenlere her gün beddua ediyorum. Bir vatandaş olarak haklarımı helal etmiyorum. Haram olsun... Haram olsun... Haram olsun...
    • Bahattin Yücel16 Ağustos 2021 . 18:30

      Ülkeyi bu hale getirenlerin Allah cezasını verecek. Her yanımızı Afganlı, Suriyeli ve Iraklılarla doldurdular. Hırsızı, teröristi, tecavüzcüsü ülkemizde elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor. Nerede bu ülkenin milliyetçi partileri... MHP neden bunlara göz yumuyor. Türk yurdu işgal ediliyor, bunu göremiyorlar mı?
    • göynüklü16 Ağustos 2021 . 16:08

      eee napalım yani... memlekete bak kaçan ıraklı, kovalayan suriyeli uçan afganlı
    • bolulu16 Ağustos 2021 . 14:05

      Iraklı çocuğa helal olsun.Bizim Bolulular nemelazım durduk yere başımı belaya sokmayım der ve görmezden gelirler.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak