Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (15 Ekim Cuma)

Vefat edenler (15 Ekim Cuma)
    15 Ekim 2021

          1- Ömerler Köyü halkından, Merhum Hüseyin YILMAZ’ın eşi, İbrahim, Mehmet ve Ali YILMAZ’ın anneleri; Sabire YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün saat 10:30 da Ömerler Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

          2-Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü halkından, Selim DURNA’nın eşi, Selami ve İlhami DURNA, Nurcan GEYİKÇİOĞLU’nun anneleri; Tevhide DURNA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Çetikören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

         3- Bolu Sanayii esnaflarından, Cemil ve İsmail KIRCALI’nın ağabeyleri, Hüseyin Rafet, Hale, Şahin ve Ahmet KIRCALI’nın amcaları, Düzce Sanayii Çarşısı kurucularından; Tahsin KIRCALI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Düzce Hamidiye Camiinde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra merkez mezarlığına defnedilecektir.

           4- Gerede İlçemiz Demirciler Mahallesinden; Merhum Hacı Fahri'nin kızı, Merhum Yeniyapar Muhtarı Osman Yılmaz'ın ablası, Fahrettin, Salih ve Osman Yılmaz'ın halaları, Avukat İsmail Demirçinli ve Doktor İbrahim Demirçinli'nin teyzeleri; Nurhayat YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi Saat:11.30'da Demirciler Mahallesi Bakırcılar çarşısındaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Yeniyapar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          5-Gerede İlçemiz Mangallar Köyü İmreşe Mahallesinden; Merhum Kazım Doğdu'nun oğlu, Mustafa Doğdu'nun babası, Ali Doğdu'nun ağabeyi, Yunus, Ahmet ve Kazım Doğdu'nun amcaları; Durmuş DOĞDU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

         Cenazesi Cuma namazına müteakip Mangallar Köyü İmreşe Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

          6- Turgut KAYAALP ve Nurten AYDEMİR’in kardeşleri, Belediye Personeli; Turgay KAYAALP Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak