Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

 Gözün aydın Bolu! Nihayet CHP'den atılıyor!

 Gözün aydın Bolu! Nihayet CHP'den atılıyor!
    14 Haziran 2022

    Gözün aydın Bolu! Nihayet CHP'den atılıyor! Göreve geldiği günden ...

           Gözün aydın Bolu! Nihayet CHP'den atılıyor!

           Göreve geldiği günden beri şovdan başka birşey yapmayan, abuk subuk davranışlarıyla Bolu'da CHP'ye ürekli oy kaybettiren Tanju Özcan gecikmeli de olsa nihayet CHP'en kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. 

           Sözde CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclisinde bir kadın meclis üyesiyle yaşadığı diyalog gerekçesiyle kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.
           

           Ak Partili önceki Başkan Alaaddin Yılmaz ile seçimlerde işbirliği yaparak Bolu Belediye Başkanlığı'na seçilen Tanju Özcan'ın CHP'li olup olmadığı sürekli tartışma konusu oldu. Koltuğa oturduğu günden beri sürekli şovdan başka bir iş yapmayan ve devamlı alkol aldığı söylenen Tanju Özcan Bolu halkından, özellikle de CHP'lilerden sürekli tepki alıyordu. Tanju Özcan, son olarak Bolu Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci oturumunda yapılan oylamada el kaldıran AK Parti Meclis üyesi Hacer Çınar'a, "Bana niye el sallıyorsunuz hanımefendi. El sallamak ayıp oluyor. Ben evli barklı adamım. Öyle şey olmaz" şeklinde konuşması şaşkınlıkla karşılanmış olsa da, herkes sadece şaşırmakla yetinmişti. Tanju Özcan'ın "CHP'den kesin ihraç istemiyle" disiplin kuruluna sevk edilmesine sebep olan bu olay bardağı taşıran son damla oldu.   

           Bu olayı ilk kez gazetemiz gündeme getirdi.

          Gazetemizin, "Tanju Bey siz iyi misiniz?" başlıklı  haberimizden 15 gün sonra haber yaygın basında da yer alınca, (Bu önemli olayı Belediye'den beslenen yerel basın görmezden duymazdan gelmişti) 15 gün boyunca hiçbirşey olmamış gibi uyuyan Ak Parti Bolu teşkilatları, Genel merkezin uyarması ile ancak harekete geçebilmişti. Özcan, tepkiler artınca sosyal medya hesabından, "Görüyorsunuz ben orada sadece iffetimi korumaya çalışıyorum" şeklinde sacma sapan paylaşım yapmaktan geri durmamıştı. 

          Kadın üye için mahkeme koruma kararı verdi
          Yaşanan olayların ardından meclis üyesi Hacer Çınar, avukatı aracılığıyla Bolu 1'inci Aile Mahkemesi'ne, kendisine yönelik Tanju Özcan'a karşı koruma kararı alınması için başvuru yapmış; mahkeme, belediye meclis üyesi Hacer Çınar'ın 30 gün süreyle Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan korunmasına karar vermişti.

          Protesto edenlerle dalga geçmişti
          Özcan ise belediye önüne gelerek "Eline, beline, diline hakim ol. Terbiyesiz Tanju Özcan" sloganları atan eylemcileri makam odasından izleyip dans ederek alay etmişti.

           Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi 
           Daha önce de sık sık kadınlarla ilgili yaptığı şakalar ve sığınmacılarla ilgili sözleri nedeniyle gündeme gelen Özcan'ın son yaptıkları, partisi CHP tarafından dün MYK toplantısında ele alındı. Toplantıda parti içi meseleleri gündemine alan CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yönelik disiplin kararı aldı. Özcan'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi.

           CHP yönetiminin ihraç istemine gerekçe olarak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın meclis toplantısı sırasında el kaldıran AK Partili Hacer Çınar'a söyledikleri ve bundan dolayı yapılan protestoya dans ederek karşılık vermesi gösterildi.

    • GERÇEK BOLULU23 Haziran 2022 . 17:14

      O ZAMAN KINALARI ÇOKCA ALIN ÇÜNKÜ YAKACAK YERLERİNİZ ÇOK OLACAK
    • İsmail koban23 Haziran 2022 . 08:28

      Yorumlara bak. Yazık. Madem bu kadar klavye delikanlısıniz hodri meydan akp ve mhp nin yaptıkları ile mülteciler konusunda neden gıkınız çıkmıyor. Yazık şu yorumlara.
    • DOĞRUCU DAVUT21 Haziran 2022 . 15:26

      HDPKK TALİMAT VERDİ; CHP TANJU ÖZCAN I PARTİDEN ATIYOR. KONU BU KADAR AÇIK.. CHP HDP NİN SÖZÜNDEN ÇIKAMAZ.
    • Veli 19 Haziran 2022 . 09:06

      Bolunun Sesi gazetesi olmasa neler olup bittiğini öğrenemeyeceğiz. Yalaka ve yandaş basın da hiç bir tane gerçek göremiyoruz. Tanju Özcan'ı CHP den ihraç noktasına getiren de yine bu gazete oldu. Mecliste yaşanan bu ahlaksız davranışı sadece bu gazete gündeme getirdi.
    • Hamit18 Haziran 2022 . 10:45

      Tanju Özcan kendisini ikaz eden gazetecilere savaş açtı kendini elestiren yazarlarla muhabbetini kesti bunları gale almadı sonuçta belediyeden beslenen malum gazetecilere sıģındı sandıki onlarla būtūn işler hallolur. Gelinen noktada herşey ortada.Savaş açtığı gazetecilerin dedigine geldi.Bu film burada bitti. O gazeteciler hala adam gibi islerinin basında.Zaten besleme gazetecileri vatandaşın ipledigi yok
    • Bolulu17 Haziran 2022 . 08:31

      Başkan sadece başkanlığını yapsaydı, sohbet ortamlarındaki arkadaş gazı ile rol kesersen hedef olursun indirirler. Yanlış strateji, yazık oldu oylarımıza. Beklentimiz büyüktü oysa. CHP merkezde; Tanju, Kılıçtaroğlu'na dokundurmasa eyleme geçeceği yoktu. Körler sağırlar birbirini ağırlar.
    • Ali Osman güler16 Haziran 2022 . 21:47

      Tanju Bey 3-5 çapulcu gazeteci bozuntularıyla çıktığı yolda, sarhoş esprileriyle gündem yarattığını zannederek, gününü gün ederken, aniden sı.ıverdi. Boş tenekeden iyi ses çıkar. Eeee şov bitti buraya kadarmış.
    • Öz Bolulu 16 Haziran 2022 . 13:05

      güç zehirlenmesiin sonucudur bu. Hazmedemeyenlerin ne oldum budalası olanların düştüğü ve düşeceği bur durum.
    • Cabbar Candemir16 Haziran 2022 . 11:48

      Merdümenci dayının yorumunu bekliyorum. Sonuçta o ne derse desteklerim. Ekip çalışması bilmeyenlerin geldiği nokta budur. Krala çıplaksın demeyi bilmek lazım. Ufukta kayyum görünüyor. Eğer gelirse kirli çamaşırlar................Özleniyorsun merdümenci dayı.......
    • YAMAN16 Haziran 2022 . 11:17

      Tanju Özcan CHP içinde kalan nadir Milliyetci kişilerden. Mülteciler konusunda Sinan Ogan ile birlikte ilk tepki veren Türk halkını uyandındır. Asla tasvip etmediğim Belediyede çevirdiği dolapların aynısı daha önce ki başkan Alaaddin Yılmaz dik alasını çevirdi. Tanjunun sonunu kendisinin zayıf yonu olan laubalilik , kendini begenme kibir vb getirmedi. Tanju Cumhurbaşkanlığı hayalini söze döktüğü gün Kılıçtaroğlu kapıyı gösterdi. Kılıçtaroğlu aday oldu diye Umut Oran ı bile harcamış adam Tanju Özcan'ın gözünün yaşına bakmadı. Açıkca söyleyim ben öyle yada boyle Tanju Özcan gibi milliyetçi HDPKK yalakası olmayan bir adamın CHP de daha da fazla yükselmesini isterdim. Fakat kendi zayıf yonleri, kadınlarla olan saçma diyalogları, belediye meclisindeki gereksiz show ları Tanju Özcan'ı bitirdi.
    • Bolulu16 Haziran 2022 . 09:02

      Başkan oylar şahsına verildi sanıyor, Bağımsız devam edecek aklınca. Ya da en fazla transfer haklarını veren partiye geçiş. Mesala Parti genel başkanlığı gibi. Yeni parti de kurabilir. Ama bizim oy helal olmasın.
    • eğitimci15 Haziran 2022 . 20:29

      Hah şimdi iyi oldu.CHP ye yakışmayan biriydı.İşi gücü basit söylemler ve garip eylemler.Eşofman ile felan filan.Sonunda harç bitti yapı paydos.
    • Bolulu15 Haziran 2022 . 13:26

      Biz CHP olduğu için oy verdik oylarımız ne olacak kişiye oy vermedik başkanlıkta iptal olsun.
    • Bolulu15 Haziran 2022 . 09:56

      Ya sız nasıl bır kere gelıp gırmeden Bolu CHP ıcıne,zaman geçirmeden,ınsanları ıyıce tanımadan bu sekılde çevreden duyma sözlerle ınsanları yargılama hakkına sahıp oluyorsunuz? İl,İlçe başkanlarının Bolulu olup olmamasından sıze ne? Gördük Tanju gıbı Bolu’yu bolunun çocukları yonetecek dıye yola çıkıp yapamadıklarını… Hdp meselesi… Akp kımlerın oyunu alarak 19 senedir iktıdar sanıyorsunuz? Sadece Türklerin mi? Bu hale gelmesının tek nedenı TANJU ÖZCANIN HUDUT BILMEZ DAVRANIŞLARIDIR. BELEDIYE BAŞKANLIĞI HARİÇ HER ŞEYE GEREKSIZ KARIŞMASIDIR. İŞİNİ DÜZGÜN YAPMASI KONUSUNDA BOLU CHP TARAFINDAN BIR ÇOK KEZ UYARILMIŞTIR. AMA O INATLA CEVRESINDEKI NİTELİKSİZ YALAKA EKIBI DINLEYIP PARTISINI HİÇE SAYMIŞTIR.
    • Bolulu15 Haziran 2022 . 09:25

      Ben CHP Rozetimi çıkardım, İşte bu olmazdı, Biz Seni oraya CHP li başkan olarak gönderdik.
    • adilce14 Haziran 2022 . 21:38

      tanju şovlara devam mı?tüh üzüldüm.kavşaklara taktığın İSRAF !!!!!!!!ışıkları bi sönerse yandık.Şehir karanlığa gömülür.artistik hareketlerle bir yere varılmaz,devamlı kendini küçülttün,azıcık itibarın vardı onu da bitirdin.CAMİ de bitmez.KUR'AN ŞOV'lara devam mı?
    • Emrullah Gideroğlu14 Haziran 2022 . 19:49

      Bolu'nun şımarık çocuğu eşofmanlı dandunju sonunda kendi kendini bitirdi. Böyle olacağı belliydi. Yaptıklarını yapamadıklarını daha ne kadar Suriyeliler ve kadınlar hakkında ki iğrenç konuşmalarıyla kapatabilecekti. Tanju bey sen büyük adamsın diyenlere kapak olsun. CHP den ihraç edilmesine gerek yok gönüllerden ihraç oldu zaten.
    • Hadi ordan14 Haziran 2022 . 19:39

      Hala el sallama muhabbeti yüzünden ihraç isteniliyor zannedenler var. Türkiye türklerindir diyip hdp ile ters düşecek laflar etti diye parti ihraç istedi. CHP ye oy verirken tekrar düşünün. Tanju Özcan tekrar aday olsun tekrar kazanır ama CHP ye oy verirken tekrar düşündürür
    • Tanju Başgan14 Haziran 2022 . 17:56

      Başkan zaten her fırsatta ben partili belediye değilim diye diye, yanında akp li yöneticileri tutup chp'li yol arkadaşlarının hepsini küstürmüştü, genel merkez de istediğini yapıyor işte partisiz bırakıyor...
    • Şaban14 Haziran 2022 . 17:44

      Şimdi başka partiye gecip CHP yi kötüler çok iyi olmuş
    • Vatandaş 14 Haziran 2022 . 17:23

      CHP yi Tebrik ediyorum, Geç kalınmış bir karar olduğunu düşünüyorum
    • Siyahi14 Haziran 2022 . 16:47

      Bolu, Bolulu için utanç kaynağı olan bir faşist başkandan da kurtulmalıdır.
    • Astala vista14 Haziran 2022 . 16:21

      Türk tipi siyasetinde kafa karışıklığı ne demektir diyen varsa canli örneği Tanju'dur. Tepeye tırmanırken kırdığı dallar inerken pardon düşerken hayatını kurtaracaktı ama kırmasaydı. Yükseğe çıktıkça karakter zehirlenmesine uğradı. Başarısız bir siyasetçiydi başarısız bir vekildi f8nali de başarısız bir başkan olarak yaptı. CHP'deki Alevi kliğinin kurbanı oldu. Kazım abisi çantacı Ersan, herbokolog İlker feto projesi KK elbirliği ile fişini çektiler.
    • Bolu bolu14 Haziran 2022 . 15:29

      Kendini bilinçli olarak attırıyor, bakalım ne bir düşüncesi var herkes görecek , kendine sığınmacı konuşmaları ile taraf buldu kendince ak partili çalışanları belediyede tuttu , milliyetcilere sinyaller yaktı , kendine rant ekipi yarattı , ama sen ne yaparsan yap arkadaşım işin sonunda millet partiye oy atar , Muharrem ince cumhurbaşkanlıgı seçiminde yüzde 38 oy aldı parti kurdu 1 bile değil yavaş yavaş uza göveme kadar gidecek yerin de yok Beykoz’lara güvendin , ilkere güvendin ama ilk önce onlar seni tanımaz belki Tahsin at yaylasında bir kulube ayarlar sana
    • Cöle14 Haziran 2022 . 15:29

      Anti emperyalist Türk millyetçisiymiş. Şu memlekete Bi çivi çakılacak olsa engellemek için altından sen çıktın. Tünel yapılırken kepçeleein üstünde, terminal yapılırken elinde gaz lambası şov yaptın. Gezi olaylarında milleti galeyana getirip inşşatların tenekelerini tekmelettirdin. Hayvan pazarı taşınacakken mahkemeye verip millete 2 yıl b.k kokusu çektirdin. Belediye başkanı oldun her gün ayrı macera, iş sıfır. Bunları gören görüyo, bilen biliyor. Bazılarında görmezlikten, bilmemezlikten geliyor..
    • Aladağ 14 Haziran 2022 . 14:57

      Kırk yılda verdiğimiz oy bir işe yaradı, başkana oy verdik seçildi. Ama sonra batırdı. Milletvekili iken ben başkan adayı olacağım deyip partinin bir vekilliğini düşürdü. Sonra kapalı kapılar ardında Alaaddin başkan ile nelere sözleşildi ise, eski başkan dönemine tek laf etmedi. Seçilince yemin ederken kuran ile şov yaptı. Başkan oldu şehirdeki ve ülkedeki sığınmacılara sardırdı. Bolusporu kullandı. Karacasudaki araziyi birilerine sattı. Boluda imarla ilgili sıkıntı çıkaran müdürlerin ayağını kaydırdı. Daha neler neler
    • Bay Tanju-Boluspor14 Haziran 2022 . 14:53

      Arkadaşlar, yorumlarda yazılan hususlara ben de katılıyorum, ancak Bay Tanju'nun Boluspor'un ligde kalması konusundaki gayretlerini, çabalarını, kendi cebinden verdiği başarı primlerinin takımda oluşturduğu motivasyonu da inkar etmiyorum. Sağolsun O'nun gösterdiği özveri ve gayret neticesinde neredeyse ligi 6. sırada bitiriyorduk, neredeyse. Selamlar.
    • Köroğlu 14 Haziran 2022 . 14:51

      Bolumuzun geleceği için, bütün siyasi ve resmi kurum yöneticileri ile belediye encümen üyelerinin sağduyulu hareket etmesinde fayda var.
    • Sebenli14 Haziran 2022 . 14:11

      Bolunun yanlı besleme basını şimdi napcak nasıl kafa bulacak.Kankıye yol güründü belediyede arkasında kaç kişi durabilecek.Okay Özcan arkandayım başkan diye bir paylaşım yapta görelim
    • Çok şükür 14 Haziran 2022 . 14:10

      Bolumuzun gözü aydın ama ihraç yetmez Bolu'ya kayyum atansın, Türkiye'nin en güzel şehri böyle vizyonsuz, kaba saba adamlarla yönetilmeyi haketmiyor,adamlar üç yıldır sansasyon ve polemikten başka hiçbir şey üretmedi , kaldırımlardaki otları biçtirmekten aciz bir belediyemiz var.
    • merdümenci14 Haziran 2022 . 13:31

      Dayimmm sonunda olanlar oldu tanju sutingen yihahhahqhaha
    • Okan14 Haziran 2022 . 13:22

      Adam Bolulu, has Bolulu, CHP İl örgütünü şöyle bir gözden geçirin, kim nereli, kim ne işlerle uğraşıyor, içlerinde halktan birileri var mı? Adamlar çökmüş partinin üstüne, isterler mi Has Bolulu bir başkan. Olacağı şu; CHP'li elitler, Atatürk'ün arkasına sığınarak konforlu alanlarında car car car muhalefet yapacak.
    • Bolulu14 Haziran 2022 . 13:17

      Biz Onu Belediye başkanlığı yapsın diye seçtik, O Cumhur olacağım diye uğraşıyor. O zaman Milletvekili kalsaydın, parti içinde mücadele etseydin. Yazık olmadı mı Oy verenlere. Bolu yine AY zihniyetiyle yönetilmeye devam, ÜZÜCÜ.
    • Yazık CHP ye14 Haziran 2022 . 13:01

      Siyah çeleng ve kına göndericem parti binasına tekrar anladım bu hükemet kalsın diye çalışıyorlar kazım karsu bizzat sizi protesto etmeye de gelicem merak etmeyin o iki vekil geldiğinde ihraç ateşini yaktınız şimdi rahat uyursun
    • Yorumcu14 Haziran 2022 . 12:48

      Parti değiştirse ne olacak herif aynı zihniyet aynı tiniyet aynı.
    • Misafir 14 Haziran 2022 . 12:47

      Yazik oldu başkanın kıçında gezenlere seslerini cikaramayan kadın kollarına, törenlerde baskanin yaninda foto cektiricez giye kendini parçalayanlara, en çokta o koltuktan kalkmayan maloz başkanlarına bütün başkanlar oturdugunuz yeri artik genclere birkinda bi rahat etsin millet, daha durun bunlar tanju beyin iyi gunleri bekliyoruz.
    • Çilekeş Emekli14 Haziran 2022 . 12:43

      Bizim oyla bosa gitti desengee.. En basından belliydi bunung bole olacagu.. AKP ye bile gece mi gece, ustelük.. :(
    • BİLGİLİ14 Haziran 2022 . 12:39

      Benim şahsi düşüncem kaçmak veya başkanlığı bırakmak için o kadar büyük çaba sarf etti ki emeğinin karşılığını alacağını zannediyor. İhraç edilir yine bir açıklama yapar gündeme gelir. Partisi ile ilgili nasıl bir açıklama yapar merak ediyorum. Eteğindeki taşları dökerse yer yerinden oynar. Bakalım genel başkanı zamanında neler yapmış hepsini ifşa eder. 2023 seçimlerinin kaderini yine kendisi belirleyecek gibi duruyor. 6 lı kasa pardon 6 lı masa nasıl dağılır hep birlikte göreceğiz. Merakla ve heyecanla.
    • SAV14 Haziran 2022 . 12:32

      Tanju Özcan, bunu haketti. Fakat, bu ihraçtan dolayı üzüleceğini pek sanmıyorum. Çünkü, bana kalırsa amacı Chp yönetimine zıt gidip, parti politikalarına karşı çıkıp, kendi kemik kitlesini oluşturmaktı. Bence gayette başarılı oldu. Şimdi bireysel, daha rahat hareket edecektir. Parti, seçim stratejisi çizerken sn.Özcan, partisini yok sayarak beni aday yapın diyerek zaten ihraç istiyorum demişti mealen.
    • Bolulu14 Haziran 2022 . 12:30

      İnşallah bu rezilden bizde tüm Türkiye'de kurtulur.
    • zzcc14 Haziran 2022 . 12:30

      şov şov şov başka ne yaptıkiii..yazık güvenimizi boşa çıkardı...heba olan 3 yıl......birde kalkmış Türkiyenin en güzel şehri için çalışıyoruz der.....gören varmı yapılanları....sanayi üniversite kavşağı...vs.vs...pek çok vaad edilen hikayele.....
    • İKS14 Haziran 2022 . 12:12

      Hiç dert etme başkan. Senin Partin yanlıştı zaten. Geç Muharrem İnce'nin yanına seçimlerde sandıklar nasıl patlıyormuş gör.
    • zahmanlarlı 14 Haziran 2022 . 12:10

      Kazım KARSU ve Ersan TÜRKOĞLU'nun Tanju ÖZCAN kadar suçu vardır bu konuda Bolu CHP Emekçilerine yazık oldu emeklerimize yazık oldu KARSU ve TÜRKOĞLU kına yakın vesseleam
    • Mehmet Hakverdi14 Haziran 2022 . 12:00

      1999 seçimlerinde Ecevit’in sapkası sayesinde eniştesi Belediye Başkanı,kendisi meclis üyesi oldu.Ecevit’in sağlığında parti değiştirdi vefa duygusu hiç yok.Kendisini biryerlere taşıyanları hep kapının önüne koydu..Chp’ye katkısı olsaydı 2004’de Alaattin Yılmaz’a eniştesiyle birlikte Belediyeyi teslim etmezlerdi.Madem özel yetenekli 2009’da Belediye başkanlığına aday oldu niye SEÇİLEMEDİ.?Aynı Tanju aynı Bolu.!Konjoktür gereği Milletvekili seçildi ve 4 dönem milletvekilliği yaptı.Chp Genel Merkezinin,İl ve İlçe Örğütlerinin,Kadın kollarının sırtında bugünlere geldi. Bolu’muza ve Chp’ye geçmiş olsun.!
    • Sandallarlı14 Haziran 2022 . 11:45

      Partiden atmazlar atamazlar. Bunun yanında CHP il ve ilçe teşkilatının da değişmesi gerekir. CHP her zaman beceriksizliğini ya şov yaparak ya da aslı astarı olmayan konular ile gündemi değiştirerek kapatmaya çalışıyor. Yerseniz.
    • Gerçek14 Haziran 2022 . 11:40

      Deyim yerindeyse tam isabet olmuş.CHP kendi şerefini korumuş.Bu gibi bir kişi sadece zarardan başka bir şey olamazdı zaten.Alkol beynini sulandırdı ki kendini CHP gibi bir partinin üzerinde gören bir durum aldı.Belediyeye bence kayyum atanmalı.Hırsızlık, fuhuş, yolsuzluk, çalışanlar arasında gelir adaletsizliği olduğu herkes tarafından söyleniyor.Buradan yetkililer artık harekete geçip bu kişiyi görevden almalılar.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bilgi insanı şüpheden, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak korkudan kurtarır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak