Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (25 Haziran Cumartesi)

Vefat edenler (25 Haziran Cumartesi)
    25 Haziran 2022

          1- Sağlık Mahallesi halkından, Nurşen SAĞLAM, Gülşen ÇALIŞKAN, Merhum Zeki, Merhum Nedim ve Merhume Sevim ÖZSOY’un anneleri; Fatma ÖZSOY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Hacı Nakkaş caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Aşağısoku Mahalle mezarlığına denedilecektir.

           2- Merhum Melek DOLAPCI’nın eşi, Merhum Hüsnü DOLAPCI, Behiye GEDİKOĞLU, Fikriye ARGAT ve Şükriye GÜRTAN’ın kardeşi, Yurdanur TEKEMEN’in abisi, Aynur DOLAPCI’nın kayınpederi, Çağrı ve Çağlar DOLAPCI’nın babası, Nimet, Şükrü ÇİZMECİOĞLU, Nesrin ORAL ve Elvan MENEKŞE’nin dayısı, Selin DOLAPCI BOZYAK ve Avukat Esin DOLAPCI’nın amcaları; Avukat İrfan DOLAPCI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

          3- Sağlık Mahallesi halkından, Merhume Peknur KURT’un eşi, Işıl HEVESKER, Yeşim ÇAKIR, Ceyhun ve Coşkun KURT’un babaları; Ratip KURT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

          4- Gerede İlçemiz Çoğullu Köyünden, Vergi Dairesinden emekli Abdurrahman Yalçın ve Sanayi Esnaflarından Bahattin Yalçın'ın annesi, Huzurevi personeli Fatih Yalçın ve Belediye Meclis Üyesi Eyüp Yalçın'ın babaannesi, Merhum Hasan Basri Kaptan, Kemal Uman ve Huzurevi personeli Abdurrahim Türker'in kayınvalidesi; Şaziye YALÇIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi, öğle namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Çoğullu Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşsiz adam durgun su gibidir, bozulup kirlenir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak