Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Gölköy'den bugünkü manzaralar !

Gölköy'den bugünkü manzaralar !
    14 Temmuz 2022

    Gölköy'den bugünkü manzaralar ! Bugün Gölköy Barajı piknik alanındna ...

           Gölköy'den bugünkü manzaralar !

          Bugün Gölköy Barajı piknik alanındna yüzlerce aile piknik yaptı. Mangallar yakıldı, etler pişirildi.  Ama giderken şu arkalarında bıraktıkları pislik görüntüleri hiç yakışmadı. Yediği içtiği eğlendiği mutlu olduğu yeri terk ederken pisliğini bırakıp giden insanlara söyleyecek kelime bulamıyorum.

    • BOLULU15 Ağustos 2022 . 18:17

      ÇAMLARIN ALTINA ÇOCUK BEZİ ŞİŞE ISLAK MENDİL HERŞEY ATIYORLAR . BU DÜPE DÜZ EĞİTİMSİZLİK TERBİYESİZLİK NE GÜZEL YEŞİLLİK VE DOĞAYA SAHİBİZ GERİZEKALILAR İÇTİKLERİ ŞİŞELERİ YERE ATIYORLAR . ALLAH İSLAH ETSİN
    • tembellik13 Ağustos 2022 . 12:27

      ağaç yaşken eğilir. eğitemiyoruz insanlarımızı; japonlar-çinliler vb. daha 3 yaşında eğitmeye başlıyor çocuklarını ; çocuk küçükken eğitilirse büyüyünce sokakları,ormanları vs kirletmez çöp atmaz.. bize 10-12-17 yaşındakilere bile anası babası daha küçük atıversin muamelesi yapıyor. öğretmernler okulda 15 yaşındaki çocuğa yere çöp atma dese; anası babası abisi vs sülalesi öğretmeni dövmeye geliyor.. basın desen bir acayip. en ufak kulak çekmede dayakçı öğretmen yaygarası.eskiden biz öğretmenden korkardık; şimdi öğretmen çocuklardan korkuyor. . ufak şeyi büyütüp bi iftira atarsa da adım dayakçı öğretmene çıkarsa diye.. bazı basın hiç düşünmeden öğretmenlere saygıyı yokediyor. . AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR atasözünün manasını bile bilmiyoruz.. 10-15 yaşındaki çocuklara bebek muamelesi yaparsak, daha küçük atıversin, daha küçük bakkaldan çuklata çalıversin, komşunun bahçesinden elma alıversin mantığıyla çocuk büyütürsek olacağı bu.. . o çocuklar yetişkin olunca böyle etrafa pislik yayarlar. .. haram helal bilmez herşeyi cukka yaparlar..
    • boluluu23 Temmuz 2022 . 09:18

      girişte para veriyoruz diye çöpü atan kafadan ne beklenir ki? 40 yıl kaynatsan katranı olmaz şeker...
    • bolulu1421 Temmuz 2022 . 15:02

      bu durum belediye özel idare cart curt değil bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz elinizi vicdanınıza koyun ayıp değil mi oraları leş gibi bırakıyosunuz zor mu bi torba alıp çöpünüzü toplamak. terbiyesizler! daha çok ağlarız şehir pis bilmemne diye herkes önce kendi pisliğini temizlesin!
    • Vasfi 15 Temmuz 2022 . 12:51

      Bu aşağılık yaratıkları eğiten eğitim sistemide maalesef milli değil halen abd nin kontrolünde
    • goca bolulu15 Temmuz 2022 . 10:03

      oralara o çöpü atanlar kendi evinin bahçesine o çöpü atmaz cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz kıymetini bilmiyoruz
    • Sezen 15 Temmuz 2022 . 06:23

      Her fırsatta sokak hayvanlarına saldıran insanlar görsün bilsin ki insan doğanın başına gelmiş en büyük felakettir. Daha gecen gün parkta ki masum köpeklere laf edenler vardı, tabi kendinden gücsüze saldır gitsin barınaga kapatılsın dıyerek. Peki doğaya bu hainliği yapanları nereye kapatalım?
    • Gocabolulu14 Temmuz 2022 . 19:52

      Şehrin içme suyunu sağlayan gölette 20-30 civarında inek suyun içinde serinliyordu. Gölköy'ü sahiplenmek sadece girişlerde bilet kesip para tahsil etmek olmasa gerek. Buraya denetim gerek. Zabıta mı olur, polis mi olur, jandarmamı olur kimin yetki ve sorumluluk alanı ise mutlaka göl etrafında bir kolluk ekibi gerekli.
    • vatandaş14 Temmuz 2022 . 14:04

      Eğitim şart, hangi bir yere yetişecek Belediye veya Özel İdare, çevre konusunda daha duyarlı olunmalı.
    • çiftçi14 Temmuz 2022 . 12:13

      insanımiza ne camide,ne de okulda egitim veremiyoruz,Temizlik imandandir deyip geçištiriyoruz,Avrupanin yol kenarlarinda neden ćöp yok,sokaklari neden temiz,demek ki inandigimiz gibi.yaşayamiyoruz,bu baštan aşagi byle,onun islam.alemi avrupa kapilarinda huzuf ,ekmek,iş ariyor,önce inanmak,sonra yaşamak lazm
    • Cöle14 Temmuz 2022 . 11:19

      "girişte para alıyorlar, eşşek gibi temizkeyecekler" düşüncesi bitmedikçe çöpte bitmez, içki şişeside.daha çooook b..kun içinde piknik yaparız..
    • Ahmet14 Temmuz 2022 . 11:00

      Girişte aldıkları para herhalde manzara seyretmek için değildir. Bir zahmet temizleyiversinler.
    • Şener.14 Temmuz 2022 . 10:18

      Süleyman rumuzlu arkadaş en güzel şekide açıklamiş başka söze gerek yok.
    • umran topcu14 Temmuz 2022 . 09:24

      sokaklarda basıbos gezen can dostlar bunlardan cooook daha temız hıc olmazsa artıklarını arkalarında bırakmazlar
    • Cabbar Candemir14 Temmuz 2022 . 09:20

      Vatandaşın duyarsızlığı yanında girişte alınan paralar nerede kullanılıyor ? Sadece para toplamaya odaklanmışlar. Yatırım yapmadan, çevre temizliği yapmadan her şeyi sadece vatandaştan beklemek doğru değil. Adamın ruhu pis, pis bir ortama girişte para da verince haklı olduğunu düşünüp çevre canavarına dönüşüyor.. Girişte çöp torbasını 100 Tl.ye satıp çıkışta konteynere atarsa parası iade edilsin. Başka türlü adam olmazlar diye Fatih Altaylı yazısına konu oluruz.......
    • süleyman14 Temmuz 2022 . 09:12

      gölköy kadar uzağa gitmeye gerek yok, her akşam karaçayır parkı masalarına bakın pislik içinde, bunun belediyeyle veya hizmetle alakası yok bunun insalıkla alakası var. karaktersiz insanlar.
    • Mustafa DEĞER14 Temmuz 2022 . 09:01

      Tek kelime ile tam bir "REZALET"
    • Cöle14 Temmuz 2022 . 08:48

      Bütün mesire yerlerinde aynı manzara. Üyesi olduğum bir dernek orada temizlik yaptı. Ben gitmedim. Neden, bir daha atmıyacakların bilsem giderdim. Ama nerdeee. Ne çöp toplaması. Adam atacak gidecek, ben çöpünü toplayaxam,yine gelecek tertemiz yine atacak gidecek. Yok öyle yağma, gelince pisliğini görecek, çöpün içine sineğin içine oturacak aklı başına gelecek. Tabii sözüm meclisten dışarı..

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak