Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

22 senedir çözülemeyen 18. madde, tekrar bozuluyor !

22 senedir çözülemeyen 18. madde, tekrar bozuluyor !
    29 Temmuz 2022

    22 senedir çözülemeyen 18. madde, tekrar bozuluyor ! Alaaddin ...

    22 senedir çözülemeyen 18. madde, tekrar bozuluyor !        Alaaddin Yılmaz döneminde başlanan, hatalarla ve kayırmacılıklarla dolu olan uygulama tekrar bozulmak üzere mahkemeye veriliyor.        

          Sandallar Mahallesi'nde 18. Madde ruhuna aykırı olarak uygulama içindeyken uygulama dışına çıkartılıp özel imar yaparak emsal 2.50 yapılan arsalarda, mevcudiyetini korumakta bu uygulamada yüzde 32 kesinti kullanılmış arka parsellerde yüzde kırk uygulanmıştır.        

          18. Madde uygulamasında DOP uygulaması Kadastrol yollarıda kapsaması gerekmekteydi DOP tan düşülmemiştir. Yaklaşık bir km uzaktaki arsa 14 Burada alışveriş merkezinin karşısına verilmiştir uzaktan yer kaydırmalarıda uygulamadaki haksızlıkları göz önene sermektedir.        

          Sandallar mahallesinde kendiliğinden cazibeyle akan sular KOZLUK çayırınında betonlanarak parsellenmiştir. Ayrıca D 100 karayolunun ortasındaki bulunan yerin teknik olarak düzenleme sınırları içine dahil edilmesi mümkün değildir 1952 ve 1956 yılları arasında istimlak edilen yerler uygulama içine alınmıştır.      

           Bütün bu hataları 22 senedir yap boz oyununa çeviren belediye Alaaddin dönemi hatalarınıda Tanju özcan halledememektedir. Uzay araçlarının üç ayda gittiği Marsa günümüzde bir mahallenin bile 22 senedir bekletilmesi çözümünün bulunamaması uzaya roket gönderecek Türkiyenin büyük bir ayıbıdır.

    • Aydın13 Ağustos 2022 . 21:58

      Hangi partiden kim gelirse gelsin farketmez...amaç VATANDAŞI soymak...Allatin efendinin KALDIĞI yerden aynı yola devam ediyorlar.
    • Aydın6 Ağustos 2022 . 07:53

      Kim gelirse GELSİN zihniyetleri aynı çalma çırpma ...hep bana hep bana adaletli bir sistem uygamazlar..Allatin PAŞA ZAMANINDA öyle yapılmış..eeee...bizde farklı yaparsak sıkıntı olur..o hırsızdı...siz tabiki aynı zihniyete devam edin.siz almazsanız.ALLATİN amcanız kızar
    • Bolulu2 Ağustos 2022 . 14:45

      CHP zihniyeti bu oy verenler düşünsün
    • Bolulu2 Ağustos 2022 . 13:14

      Bolu da; batı-doğu geçiş trafik sorunu yok ki, kuzey-Güney geçiş ve şehir içi trafik sorunu var. DSİ kanalı kapatıldı, yollar daracık, ortasına park yürüyüş alanları yapıldı. egzoz dumanında kim oturacak, yürüyüş yapacaksa. yoldan da bir araç zor gidiyor.
    • memett2 Ağustos 2022 . 12:04

      çalışılmış emek verilmiş düzen planlanmış artık bitmiş canı yanan istimlak edilen edilmiş yeni parseller olmuş tarlasına tonlarca kum çakıl taş dökülüp çiğnenmiş vasfı düzeltilemeyecek şekilde ve uygulama başlamış sen hangi mantıkla MAHKEMEYE KOŞUP çevre yolu iptal olsun diyorsunki sonrada tekrar 18 uygulayacaksın bence Bolu bunun için planlanamıyor rezalet bir şehir trafiğimiz yollarımız var düzce de yollara bi bakın ya hiçmi akıl yok bizdekilerde illa yapılanı bozacaksın.
    • Bolulu1 Ağustos 2022 . 13:39

      Okul yeri ayırmış, 30 yıldır okul yok. Milli eğitime gidiyorsun o lokasyonda okula ihtiyacım yok yakın lokasyonlarda Yeni okullar yapıldı diyor. Belediyeye gidiyorsun Okul yapmayacağız ki, ama ayırdık diyor. yani terk ettin bedavaya hoooop bir sonraki imarda orası başkasına 18.maddeden stok alan. yada belediye adına satışa.
    • Bolulu1 Ağustos 2022 . 10:17

      Bu bir kar etme işi % 40 kesinti % 45 cıktı yani en az 100 dönüm arazi belediye envaterine girecek çaktıkmı vatandaşın elinden % 5 daha cıkacak sevinecek bir şey yok.
    • Bolulu1 Ağustos 2022 . 09:20

      Üç tane karton bardağın altına bir metal para konur sonra yerleri değiştirilir, kafa karıştırılır, para hangisinde bul denir. İşte 18.madde de öyle değersiz araziler ile değerli araziler, el çabukluğu ile yer değiştirir. Parça pürçek yapılır ne olduğunu anlamadan insanlar ortak edilir. Senin arazine 3-5mt kare birine verirler, adam değerli araziye sahip olur. Buna da adalet denir,yersen.
    • Bolulu1 Ağustos 2022 . 08:32

      Kral Emlakçı Alaattin yeniden planlamıştır. Biraz daha fazla çökülür merak etmeyin. Üç beş daha girerler tarlalara, kamu yararı diye. Sonrada Belediye oraları kupon arazi olarak satar. :) Vatandaşta sevinsin adalet eşitli sağlanacak diye.
    • Tarafsız1431 Temmuz 2022 . 11:57

      O bölgede 18 uygulaması zaten bozulmuş durumda orada yer sahibi olarak Bolu belediyesinin yapmış olduğu bu uygulamayı vatandaşın mağduriyetini çözmek amaçlı olduğunu düşünüyorum
    • Engin 30 Temmuz 2022 . 21:49

      Belediye de kimler ne maaş alıyor görevleri ne görevleri kadrolarına uygun mu.Maaşları ve görevlendirilmeler incelenmeli.Sözleşmeli memur olan Gülden nasıl müdür ve başkan yardımcısı olabiliyor.Destek hizmet müdürü Sedat memur bile değil ama müdür olarak görev yapıyor.Zabıtada memur olmayan itfayede memur olmayan nasıl görev yapıyor neye göre maaş alıyor.Santralde kaç bayan görev yapıyor burası torpille alınanlarla doldu.Başkanlık katı sekreter ve odacıdan geçilmiyor ne kadar yalaka varsa orda.Kooparatif zaten karma karışık orda dönen şeyler zaten yeter Bolu ya.Sayın Vali sayın Bakan belediye tarafsız müfettiş ile denetlenmeli Tanju müfettişlerin üst amirlerini tanıyormuş deniyor.
    • belediye30 Temmuz 2022 . 08:36

      herşey güzel olacak biraz daha çalalım az daha sabretin yahu vatandaşlar. söz yabancılara suyu %200 zamlı yapacaz, söz bunları kovacaz azda nolur azdaha.
    • Rıfkı 30 Temmuz 2022 . 05:51

      İmara karşılardı zaten tarla kalsın bol bol patates eksinler
    • Hadi görem30 Temmuz 2022 . 00:15

      Çevre yoluna karşı çıkanlar hadi bakalım tarla olarak kalsın. Tekrar İmara açılmasın
    • Acayip bir iş29 Temmuz 2022 . 21:17

      Tanju Özcan halledemez çünkü Alaaddin in tayfası ile çalışıyor.Kendi ekibi hiç olmadı.Müdürleri Şoförü Özgür atıyormuş.Zabıta müdürü Özgür ve Şirket sorumlusu Ali Bey'in emrindeymiş.Hal böyle olunca Tanju Özcan dan neyi beklersin ki.Yazıklar olsun verilen oylara.Chp ihraç kararını acilen açıklayıp bu hastalıklı kişilerden kurtulmalıyız.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak