Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu bunları unutmadı !

Bolu bunları unutmadı !
    22 Ocak 2023

    8 Mart 2013 tarihli haberimiz; BESOB'ta yumruklu kavga !!! ...

    Bolu bunları unutmadı !

        8 Mart 2013 tarihli haberimiz;     

          BESOB'ta yumruklu kavga !!!

        *Bugün BESOB yönetimi, Demirciler Odası yönetimi ve Sanayi Sitesi Yönetimi'nin BESOB binasında yaptığı toplantı sırasında kavga çıktı. İddialara göre Sanayi Sitesi Başkanı Turgut Özkök, ESKOP Başkanı ve aynı zamanda BESOB Başkan Vekili Ahmet Yoltaş'a yumruk attı.   

         * Yeni kurulacak olan Sanayi Sitesi için Demirciler Odası ve BESOB ve Bolu Belediyesi işbirliği ile yüzlerce sanayi esnafından toplanan ve bugüne kadar 18 milyon lira civarında toplamda para bulunduğu belirtilen hesaptan çekildiği belirtilen 450 bin lira civarında paranın, daha da yüksek meblağlarda olduğu tahmin ediliyor.

           Bugün Demirciler Odası Başkanı Birol Güneykaya, Sanayi Sitesi Yönetimi Başkanı Turgut Özkök yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bolu Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) binasına, Oda Genel Sekreteri Ramazan Güzel'in yolsuzluğu ile ilgili görüşmeye gitti.  
           BESOB Başkanı Tahir Gayret'in imzası taklit edilmiş
           Toplantıda sanayi esnafından toplanan paralardan ne kadar kısmının kayıp olduğu ve bu kadar büyük miktarda paraların banka hesabından çekilinceye kadar yönetim kurulunun nasıl haberlerinin olmadığı sorgulandı. BESOB Başkanı Tahir Gayret hesaptan paranın çekilmesi için kenidisi ile birlikte Genel Sekreter Ramazan Güzel'in imza yetkisinin bulunduğunu belirterek, Ramazan Güzel tarafından kendi imzasının taklit edilmiş olduğunu belirtti. 
          Kayıp para miktarı 450 binin çok daha üzerinde olabilir
          Yeni kurulacak olan Sanayi Sitesi için toplanan paradan önce de BESOB kasasından aynı yöntemle paralar çekilmiş olabileceği belirtilirken, kayıp olan paranın 450 bin liradan daha fazla olabileceği belirtildi. BESOB Başkanı Tahir Gayret kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin kasada çıkan açığı kapatmak için ne gerekirse yapacaklarını, gerekirse evlerini satıp esnafın parasını yerine koyacaklarını belirttiler. 
           Kavgada yumruklar konuştu
           Gergin bir ortamda devam eden toplantı sırasında, Demirciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Özkök ile BESOB Başkan Vekili Ahmet Yoltaş arasında ağız kavgası yaşanırken, Tarık Özkök'ün aynı zamanda amcası olan Turgut Özkök iddialara göre Ahmet Yoltaş'a bir yumruk attı. Daha sonra toplantıya katılanlar arasında ağız kavgası ve itiş kakış yaşandı. Bu olaydan sonra Turgut Özkök toplantıyı terk etti. Daha sonrada ESKOP'a kadar giderek Ahmet Yoltaş'tan özür dileyerek barıştı.  
           Yolsuzlukla ilgili Emniyet özel birim kurdu
           BESOB' da ki yolsuzluk olayı ile ilgili Bolu Emniyet Müdürlüğü tarafından özel bir birim kuruldu. Önceki gün BESOB Başkanı Tahir Gayret, Başkan Vekili Ahmet Yoltaş ve Denetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayen'in Emniyet'te ifadeleri alındı. 
        

         Üç bayan daha var
         Geçtiğimiz günlerde ifadesi alınan BESOB Genel Sekreteri Ramazan Güzel' in sevgilisi olduğu iddia edilen Pınar S.'nin "Ramazan bana sadece 50 bin lira havale etti. Ben başka almadım. Para gönderilerinde bulunduğu üç bayan daha var" demesi ile yolsuzluk olayı daha bir derinlik kazandı.            
           Emniyet'te özel kurulan birim öncelikle bankalardaki hesapları kontrol etmeye başlarken, toplanan bilgisayarların loglarına girilerek geriye dönük yazışmalar bir bir incelenmeye başlandı. Ramazan Güzel'in son yıllarda kimlere görüştüğü bilgisayarının loğlarından elde edilmeye ve bunlarla ilgili soruşturmanın daha da genişletilerek sürdürüleceği belirtiliyor. 

    • Tecrübe Konuşuyor26 Ocak 2023 . 19:26

      Ahmet Yoltaş'ın adının geçtiği yerde yolsuzluk olmazsa bir anormallik var demektir.
    • sanayici25 Ocak 2023 . 09:12

      bursalı bir firmaya cd içinde bir proje çizdirildi ve üyelere dagıtıldı bu çizilen proje için ne kadar para verilmişti bilen varmı ne oldu bu proje allaatiin yılmazda esnafı sıkarak pardon korkutup hatta dükyan mühürlemişti esnaf ne yaptı bir günde belediye seçiminde yerle yeksan etmişti.
    • Cihan acar23 Ocak 2023 . 23:09

      Bal tutan kavanozu kaşıklar ata sözünü degiseli 10 sene olmuş
    • eğitimci23 Ocak 2023 . 19:43

      Bolu işte bu kadar sahipsiz esnafıyla sanayicisiyle
    • Haymanalı 23 Ocak 2023 . 01:16

      BESOb 'tan da paranın para zamanı 1 milyonun üzerinde bir rakamı Yene sanayi sitesi için biriktirilen paraların içinden kadınlara yedirmedi mi. Bu yüzden birçok sanayi esnafını mahkeme yoluyla paralarını gaizle geri istemedi mi? Bu faizleri kadınlara yedirilen paraları yerine koyan oldu mu? Böyle ri şey duydunuz mu? Bu açığı sanayi esnafına mı sardılar? Ne olduu? Altındaki adamın defalarca kadınlara para aktardığından bir haber olan Tahir Gayret efendi o koltukta hala neden oturur durur anlamak mümkün değil. güven tazeleyin durun. Sanayi esnafının paralarını karılar yesin, sen güven tazelemeye devam et. Ohhhh ne güzel hayat.............

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir dinin tabiî olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak