Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (23 Ocak Pazartesi)

Vefat edenler (23 Ocak Pazartesi)
    23 Ocak 2023

          1- Mesciler köyü halkından merhum Hasan Gökalp'in Eşi, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Güvenlik Görevlisi olarak çalışan Nihat Gökalp'in ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Bürosu çalışanı Murat Gökalp'in annesi; Hamiyet GÖKALP Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün Mesciler Köyü merkez camiinde kılınacak öğle ve ccenaze naması sonrası Mesciler Köyü Mezarlığına defnedilecektir. 

          2- Örencik köyü kuşçular mahallesi halkından Mühüddet ÖZER’in eşi Semra ÇAMBEL’in babası Emre ve Emel ÇAMBEL’in dedeleri Sabahattin ÇAMBEL’in  kayınbabası; Mustafa ÖZER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi buğün Örencik Köyü kuşçular mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

          3- Mudurnu ilçemiz Yeniceşıhler köyü halkından Sabahattin,Mehmet ve Osman UZUN’nun babaları; Selahattin UZUN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi buğün Mudurnu ilçesi yeniceşıhlar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

          4- Hacer BAYRAM’ın eşi Mürvet ÇAKAR ,Ayşe TÜRKER, Mustafa ve Kadir BAYRAM’ın babaları Ahmet ÇAKAR ve Bilal TÜRKER’in kayınbabaları; Mustafa BAYRAM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

            Cenazesi buğün kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası keçikıran köyü çobanlar mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak