Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Günde bin kişi iftar açıyor.... Yıltaş Vakfı'ndan tam destek

Günde bin kişi iftar açıyor.... Yıltaş Vakfı'ndan tam destek
    22 Mart 2024

    Günde bin kişi iftar açıyor.... Yıltaş Vakfı'ndan tam destek ...

         Günde bin kişi iftar açıyor.... Yıltaş Vakfı'ndan tam destek
           Kısa bir süre önce kurulan Yıltaş Vakfı, yaptığı örnek çalışmalarla dikkat çekiyor. Yıltaş Vakfı, Bolu Valiliği öncülüğünde Kızılay Bolu Şubesi'nin koordinasyonunda Bolu Solmaz- Ahmet Baysal Öğretmen Evinde gerçekleştirilen ve her gün yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programına tam destek veriyor.
            Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen iftar programlarına her gün binlerce vatandaş katılıyor. Bolu Valiliği'nin öncüğünde ve Bolu Kızılay Şubesi'nin koordinasyonunda yapılan iftarlara, Yıltaş Vakfı tam destek verirken, Bolulu hayırsever kişi ve kuruluşlar da katkı sağlıyor. Yıltaş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım, bu tür programlara destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Yıltaş Vakfı olarak Bolu Valiliği'mizin öncülüğünde Kızılay Şubesimizin koordinasyonunda öğretmenevimizde her gün düzenlenen iftar programına destek oluyoruz. Öğretmenevi yetkililerinden günde yaklaşık bin kişinin iftar yemeği yediğini öğrendik. Vakıfımız ihtiyaç duyulan her yerde insanımıza destek olmaya devam edecektir” dedi.  

    • Konuyu iyi bilen26 Mart 2024 . 10:12

      (Cami inşaatına) cevaben Alpagutbey deki cami inşaatı yıltaş vakfı nın veya vakfın kurucusu emre yıldırımın başlattığı bir proje değil bunu iyi araştırın Az o çevrede yaşıyorsan kahvede sor kime ait olduğunu öğrenirsin projenin
    • Cami inşaatı23 Mart 2024 . 07:08

      Yıltaş Vakfı bir de şu bitiremedikleri Alpagutbey'deki Camiyi bitirseler çok iyi olacak. 5 senedir sürünüyor inşaat. Bu sene de biteceğe benzemiyor.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşsiz adam durgun su gibidir, bozulup kirlenir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak