Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

"Bakın ben Atatürkçüyüm" pozu için 11 bin Dolar!

"Bakın ben Atatürkçüyüm" pozu için 11 bin Dolar!
    24 Mart 2024

    "Bakın ben Atatürkçüyüm" pozu için 11 bin Dolar! Belediye'nin ...

          "Bakın ben Atatürkçüyüm" pozu için 11 bin Dolar!      

            Belediye'nin arkasında iki bina arasına yapılan dev Atatürk posterinin önüne demirden bir köprü yapılmıştı. BolununSesi Gazetesi olarak bu demir köprünün arkasında kalan Atatürk portresinin bu duvardan acilen silinmesi gerektiğini, aksi takdirde Atatürk'e hakaretten yargılanabileceklerini yazdık. Bu haberimizin hemen ardından demir köprü kaldırılmıştı. Belediye Meclis Üyesi ve Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, 11 bin dolara (Yaklaşık 350 bin TL) yaptırılan bu köprünün de hurdaya gittiğini açıkladı. 

            İlkay Bayrak, "Bakın ben Atatürkçüyüm" pozu. başlığıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Tüyü Bitmemiş Yetim hakkına küçük bir örnek. Liyakatsizlik, çapsızlık ve vizyonsuzlukla beş yılı heba olan Bolu. Sapına kadar Atatürkçüyüz desinler diye yaptığınız duvar portresinin önüne 11 Bin Dolar ödeyip saçma sapan bir köprü yaptınız. Çakma Atatürkçü olduğunuzu kendi kendinize ifşa ettiniz. Sonra tepki gelince de apar topar köprüyü söküp hurdaya ayırdınız. Umarım belediyenin hurdalığına gitmiştir. Lakin hurda konusunda sabıkalısınız. Şimdi soruyorum bu 11 Bin doların hesabını kim verecek? Sayıştaycı, müfettiş gelir gider bunlara bakmaz bile. İlkay Bayrak bunları sorgulayınca da "Tü kaka". Çok merak ediyorum gece kafanızı yastığa koyup nasıl rahat uyuyorsunuz? Burada Tüyü Bitmemiş Yetimin Hakkı var mı yok mu?"

    • Aydın 30 Mart 2024 . 14:18

      Para... konsere,havai fişek ve yüksek belediye de çalışır gibi yapıp beleş Para verilen personel e gidiyor
    • Bye bay Tanju 27 Mart 2024 . 21:51

      Tanju Özcan Bolu Belediyemize verilen bütçeyi nelere harcamış, o yüzden 52 projenin sadece 4 u oda zorla tamamladı nasil çok zarar ettirmis Bolu belediyemize ,yazıklar olsun milletin hakkını yemiş vay riyakar, utanmaz...
    • Bolulu26 Mart 2024 . 16:21

      tANDUA OY MOY YOK
    • kul hakkı26 Mart 2024 . 09:23

      bunlara dur demeyen hatta gündenme bile getirmeyen muhalif partiler AKP ve MHP iYİ Partiye Yeniden Refaha ne demeli birkez olsun gündeme getirip tepki verdilermi
    • Misafir25 Mart 2024 . 22:24

      Nasıl bir savurganlık hiç mi dur deyen yok
    • Köroğlu25 Mart 2024 . 15:23

      Ben geçmiş dönemde yapılanlar ile bir kıyaslama yapmadım. Şimdi yanlış ise bu heykel işi, önceden de yanlış idi. Ayrıca bu dönemde yapılanların maliyeti, geçmiş dönemde yapılanların maliyeti ile hemen hemen aynı bilginiz olsun.
    • Yalan Dünya25 Mart 2024 . 13:56

      Yazık günah ya! Yenilen , çöpe atılan paralar ile bu Ülke bu hale getirenler siyasetçiler. Türkiye bu hale gelecek memleket değildi. Yiyin,dağıtın,çöpe atın Allah inancınız varsa nasıl ödenecek bu hesaplar bir de arada bunu düşünün.
    • Köroğlu'na25 Mart 2024 . 13:50

      Sn. Köroğlu inan senin heykelin ve anka kuşu heykeline verilen paranın yüzde biri bile değildir(havuç, mantar , balık vs heykellerini hesaba bile katmıyorum).
    • Fikret 25 Mart 2024 . 11:03

      56 yaşındayım bu zamana kadar partim dışında hiç bir yere oy vermedim. CHP li olarak söylüyorum. CHP li olmayan,her partiye sempati duyan,hatta fetöcülerle iş yapan,emlakçılık yapan(paşaköy deki 11 dekar D 100 karayoluna cepheli arsayı kime pazarladı),Belediyeye ait mülkiyetleri konut yapacağım diye proje hazırlatıp masraf ettikten sonra satan,kendi ve belediye bşk yardımcıları ve avaneleri etrafındaki kendine biat eden avaneleri dışında kimseyi tanımayan, saçma sapan proje üreten nerde duracağını ne yaptığını kendiside bilmeyen,Atatürkçü görünüp bir sürü dalavere peşinde dolaşan bu insana nasıl oy verilir. Yazık etti güzelim partiyi. Kazansada chp li olmayan bir adamla seçime gitsen ne olur. Saricalarda imar planından cami yeri kaldır, paşaköy de inşaat malzemesi satış yeri izni ver yeşil alana,evinin önündeki parseli nasıl aldın cevap yok daha çok var ama kalsın koskoca partimde başka adam yok sanki.
    • bolu lu25 Mart 2024 . 09:16

      bu işler yapboza döndü hakkımı helal etmiyorum .deprem zamanı kesilen faturalar varmış bunların hakkını nasıl ödeyecez bilemiyorum
    • Köroğlu25 Mart 2024 . 06:26

      Gelişi güzel, yol ve duvar kenarlarına yaptırılan devlet büyüklerimize ait resimler pek asıllarına benzemediğinden onlara saygısızlık yapılmıştır. Bu tür işlerde, devletimizi temsil eden Valilikten izin alınması gerekir. Çünkü bütün alanlar belediyenin değil, devletimizin, halkın müşterek kullanım alanıdır.
    • Köroğlu25 Mart 2024 . 00:05

      Bolu'da oraya buraya yapılan irili ufaklı heykellere Bolu halkının cebinden ne kadar para ödenmiştir İlkay Bey?? Bir de bu konuda bir araştırma ve açıklama yapmanızı bekliyoruz.
    • Pasakoylu24 Mart 2024 . 23:29

      Bunlar hep reklam algı yaptı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak