BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

DAĞKENT NEFES ALAMIYOR

DAĞKENT NEFES ALAMIYOR
    24 Ocak 2025

    DAĞKENT NEFES ALAMIYOR Dağkent mahallesi kentten 7 km uzakta ...

    DAĞKENT NEFES ALAMIYOR

          DAĞKENT NEFES ALAMIYOR 

          Dağkent mahallesi kentten 7 km uzakta olduğundan havası temiz diye yerleştik. Doğalgaz sonrasında kömür kullanımı bitti ve rahat bir nefes almıştık. Dağentte emekliler olarak yapabileceğimiz fazlaca bir aktivite yok. Bizler sağlık ve rahatlama için dışarıda yürüyüş yapıyoruz. Çocuklarımız da spor tesisinde top oynarlar, bisiklete binerler.

          Ancak son günlerde A-101 e bitişik olan benzinlik kompleksinde 2 katlı yapıdan ZEHİR AÇAN BACADAN nefes alamıyoruz. Değiş temiz hava almak, çok ağır bir ucuz kömür müdür, yoksa benzinlikteki atık plastik veya atık yağ mı yakılıyor çok kötü bir koku etrafa yayılıyor. Benzinlik içindeki bu yapının bacasına 300 metreden baksanız çok ciddi bir yangın var sanırsınız.

           Bir tesis 5 bin kişiyi resmen zehirliyor. Benim bildiğim bu mahallede doğal gaz dışında kömür bile yakmak yasaklandı. Muhtar da hemen karşısındaki kulübesinden görüp neden bir şey yapmıyor anlamak mümkün değil. Mahalleyi zehirleyen bu tesis ya kapatılsın ya da sağlam bir ceza ile bu işi sonlandırması sağlansın.

    • Bolu Gezgini25 Şubat 2025 . 07:53

      Çevre Şehirciliğin görevi. Valiliğe yazın bolca dilekçe. cezası yok ayıbı yok. o müdürü oradan paketletin, yeni gelen sıkıyı duyarak geleceği için affetmez cezaları. bu gelen biraz gaddar ve çıkarcı. Sinopu'un başından attığına biz baş eğersek o kümeslerin koku yayan b.kunu kafamıza da döktürür. iri tosunuma çorba yetmiyor, takviye geliyor sağdan soldan demek ki...
    • Aladağ25 Ocak 2025 . 16:01

      Şikayet edin arkadas. Gidin, toplanın mahalleli olarak, çağırın basını eylem yapın. Sesinizi duyurun.
    • Köroğlu25 Ocak 2025 . 11:48

      Bu şehirde Belediye yok ki her yer kuralsızlık hukuksuzluk ile dolu. Hizmet öncelikli belediyecilik yerine rant öncelikli belediyecilik anlayışı maalesef Bolu'muzu şehir olmaktan çıkarmıştır. Sadece her yeri ışıklandırılmış bir yerleşim yerini şehir olarak tanımlamak yeterli değildir.
    • DAĞKENT 25 Ocak 2025 . 10:54

      Dağkent, sakin, temiz bir mahalleydi. A101 ' i koydular etraf poşet, çöp oldu. Düğün salonu yaptılar bangır bangır sokak düğünü yapılıyor sanırsınız. Bir de benzin istasyonu oh, mis. İnsanların hakkı olan temiz hava, temiz su, temiz çevre sermayenin, aç gözlülerin eline geçti
    • İsmail Acar25 Ocak 2025 . 10:25

      Mübarek muhtarın görevini yapmadığını,bildirimde bulunmadığını yazıyorsun.Peki sen niye A-101'in yanındaki benzinlik yaziyorsun.Benzinligin ismini açıkça yazsana.!
    • Bilirkişi 25 Ocak 2025 . 05:41

      14 avmnin arkası bile leş gibi kokuyor. Üstümüze siniyor kapıdan arabaya gidene kadar leş gibi kokuyoruz. Belediye izmarit toplasın. Kıyak işlere imza atsın. Çevre Şehircilikteki tosuncuk g. göbek büyütsün. Biz burada hizmet bekleyelim. Alayının.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi