BolununSesi, Bolu halkının vicdanının sesi

Highway Outlet AVM'de ‘adamına göre muamele' kavgası

Highway Outlet AVM'de ‘adamına göre muamele' kavgası
    13 Haziran 2025

    Highway Outlet AVM'de ‘adamına göre muamele' kavgası Bolu’da bulunan ...

        Highway Outlet AVM'de ‘adamına göre muamele' kavgası
          Bolu’da bulunan Highway Outlet AVM’de bir kişi, restoranda "adamına göre muamele" yapıldığı gerekçesiyle ortalığı birbirine kattı.
          Olay, TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde bulunan Highway Outlet AVM’de meydana geldi. İddiaya göre, başında kufi takke bulunan ve restoranda yemek yiyen bir kişi, siparişinin ardından çay istedi. Garsonun müşteriye çay getirmediği ve başka masalara servis yaptığı iddiasıyla vatandaş, kendisine kasıtlı olarak hizmet verilmediğini öne sürdü. Restoranda "adamına göre muamele" yapıldığı gerekçesiyle yemek yiyen vatandaş duruma tepki gösterdi. Yaşanan arbede kısa süreli paniğe neden oldu. Güçlükle yatıştırılan vatandaşa işletme tarafından "Yoğunluktan dolayı çay ve kahve ikramımız yoktur, bu yüzden servis etmedik" denildiği öğrenildi. Güçlükle sinirleri yatışan vatandaş AVM’den bir süre sonra ayrıldı.

    • Vatandaş17 Haziran 2025 . 11:06

      Vatandaş özgür değil mi ister takke takar ister cübbe giyer. İster aba giyer. Şort giyene mini etek giyene, grantuvalet şatafatlı giyene itibar edilmesi ayrımcılıktır. Esnaflıkta böyle bir şey yok şayet olsaydı arap turistler işyeimize bir uğrasa döviz bıraksa diye bakılmazdı. Müşteri her zaman haklıdır. Bazı müşteri pamuk gibi, bazı müteri kıl, bazısı görmedik çıkabilir. Tartışmaya mahal yok. Herkes ne ekerse onu biçer.
    • Mustafa16 Haziran 2025 . 11:05

      Adam kendince haklı bir tepki göstermiş, vatandaş olarak ayrımcılık yapılmasına içerlemiş de, Kafasındaki takkeyi haberde geçmekteki amacınızıda bir anlasak iyi olurdu.
    • Zekice13 Haziran 2025 . 21:55

      Çay içmek değil muradı olay çıkarmakmış
    • Dürüst13 Haziran 2025 . 14:16

      Hadi diyelim ki ayrımcılık yapıldı ve sana çay servisi yapılmadı. Firma yetkililerine ve Highway yönetimine şikayet etmek yerine neden tartışma çıkardın be adam. Senin niyetin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek demek ki. Her başına takke takan kural tanımaz ve kendini sütün görüyor. Değil senin benden bir farkın yok böyle bir durumda ben nasıl kanuni haklarımı arıyorsam sende arayacaksın sen kanunların ve yönetmeliklerin üsütnde biri hiç değilsin. Kanunlar çerçevesinde bu durumda suçlusun ve ceza almalısın.
    • Ali13 Haziran 2025 . 12:15

      Bolu da sana çay kahve verirler mi hiç. Hele yemeğin yanına salata meze bulursan oradan ayrılma.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak