Yüksek okullar okunabilir, yüksek mevkilere, makamlara çıkılabilir, yüksek mevduatlar yakalanabilir, ama yüksek ahlak seviyesi yakalanmadığı sürece her yükseklik bir gün mutlaka ‘şu veya bu şekilde’ alçalacaktır!

Vefat edenler (8 Ekim Çarşamba)

Vefat edenler (8 Ekim Çarşamba)
    8 Ekim 2025

          1- Bozarmut Köyü halkından Nazile GÜLEN’in eşi, Ayhan, İlhan,Burhan, Yusuf Merhum Hilmi GÜLEN’in ve Nuray SOLMAZ’ın babaları; Osman GÜLEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Toki Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Kılıçarslan (Özdilek yanı) Mezarlığına defnedilecektir.

          2- İzzet Baysal Mahallesi halkından merhum Hacı Ömer Yamak’ın eşi, Celal, Necati YAMAK, Aysel ACAR, Yüksel ERTEKİN, Nursel Karşı’nın annelaeri; Şerife YAMAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Kuzuörendağlı Köyü Camiinde kılınacak cenaze ve öğle namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

          3- Fatma ZAĞLIOL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Gerede Mircekirazköyü köy mezarlığına defnedilecektir.

          4- Gerede İlçemiz Mircekiraz Köyünden; Muhtar Halil Zağlıol ve Abdullah Zağlıol'un anneleri, Hasan, Mustafa ve Kemal Zağlıol'un babaanneleri; Fatma ZAĞLIOL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi öğle namazına müteakip Mircekiraz Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak