BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Yusuf Yaman: “Biz aile olarak sevinçliyiz ama acımız ile sevinçliyiz”

Yusuf Yaman: “Biz aile olarak sevinçliyiz ama acımız ile sevinçliyiz”
    31 Ekim 2025

    Yusuf Yaman: “Biz aile olarak sevinçliyiz ama acımız ile ...

          Yusuf Yaman: “Biz aile olarak sevinçliyiz ama acımız ile sevinçliyiz”
           Grand Kartal faciasında kızı Ceren Yaman Doğan ve torunu Lalin Doğan’ı kaybeden iş insanı Yusuf Yaman, mahkeme kararının ardından açıklamalarda bulundu; “Biz aile olarak sevinçliyiz ama acımız ile sevinçliyiz”  

           78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel faciasının davasında mahkeme heyeti, 20’si tutuklu 32 sanık hakkında verilen cezaları açıkladı. Otel sahibi Halit Ergül dahil 11 kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Yusuf Yaman, kararın ardından sonucu değerlendirdi.

            Mahkeme heyetinin kararını sevinçle karşıladığını söyleyen Yaman, şunları söyledi; “Acımızı bir nebze olsun dindirdik ama yine acımızı yaşayacağız. Hele ki bir Bolulu olarak Bolu’nun başına böyle bir şey gelmesi hakikaten çok kötü bir şey. 78 can sahibi aileyi ve Tüm Türkiye’yi mahvettiler. Kendilerini de mahvettiler. Her şeye yazık oldu. Biz acımızı yaşayacağız ama hukuk devletindeyiz. Hâkim beye çok teşekkür ediyorum. Konuları ilmek ilmek inceleyip kararı verdiler. Bu karar sonucu yatırımcılar ve iş adamları yatırımlarını buna göre yapsın. Sadece para hırsı ile yatırım yapmasınlar. Biz aile olarak sevinçliyiz ama acımız ile sevinçliyiz. Karardan dolayı sevinçliyiz. Mahkeme heyetine, kamuoyuna ve sizlere çok teşekkür ediyoruz.”

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Geçmişten çok geleceği düşünmeliyiz, çünkü bundan sonra orada yaşayacağız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak