BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Boluspor'a da bu yakışırdı

    14 Mayıs 2007

    Haftalardır alamadığı bir galibiyet yüzünden şampiyonluğu garantilemeyen Boluspor, tarihi tekerrür ettirdi ve yine Tarsus'u yenerek lider olarak şampiyonluğunu ilan etti.

    Boluspor: 4 - Tarsus İ.Y.: 0

    Hakemler: Uğur Söylemez***, Evren Tutkun***, Mustafa Köseoğlu***
    Boluspor: Mehmet**, Gökhan***, Kemal***(dk. 90+2 Fikret), Ferdi****, Caner**, Hakan***(dk. 24 Engin***), Eray****, Erhan***, Gökhan Emreciksin****, Mehmet***, Ömer***(dk. 83 Hüseyin**)
    Tarsus İ. Y.: Murat**, Özgür*, Berk*(dk. 75 Faruk*), Murat**, Gökhan*, Önder**, Koray**, Hakan*(dk. 57 Kemal*), Alper*, Ali*(dk. 65 Mithat*), Muharrem*
    Goller: dk. 14 Hakan, dk. 28 ve 71 Gökhan, dk. 87 Eray
    Sarı kartlar: Kemal, Ferdi (Bolu), Muharrem (Tarsus)

    Altı haftadır galibiyet alamadığı için şampiyonluğunu bir türlü garantileyemeyen Boluspor, son maçında Tarsus'a karşı oynadığı futbolla da, attığı gollerle de, "bu zamana kadar neredeydiniz" dedirtti.

    14. dk. da soldan Gökhan'ın kale içine ortaladığı topa kale sahasında yükselen Hakan kafayla topu ağlara yolladı. 1-0

    28. dk. da Erhan'ın defansın arkasına attığı topla buluşar Gökhan ileri çıkan Gökhan'ın üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 2-0

    36. dk. da gelişen Tarsus atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Koray'ın vuruşuna ayak koyan Engin topun kornere yönlenmesini sağladı.

    45+2. dk. da Erhan'ın pasıyla kaleci ile karşı karşıya pozisyonda ceza alanına giren Gökhan'ın yine kalecinin üzerinden aşırtma vuruşu bu kez auta gitti.

    57. dk. da Eray'ın sağ çaprazdan sert şutu auta gitti.

    63. dk. da soldan Camer'in sıfıra kadar inip penaltı noktası üzerine çıkardığı topa Erhan'ın plase vuruşu kalecide kaldı.

    68. dk. da kendi topuyla ceza alanına giren Caner'in şutu kalecide kaldı.

    71. dk. da Eray'ın sağdan çizgiye kadar inerek geri çıkardığı topa gelişine sert vuran Gökhan fileleri havalandırdı. 3-0

    80. dk. da Kaleci ile karşı karşıya kalan Caner, ayaklarına yatan kaleciden topu kurtardıysa da kaleye açısını kaybetti.

    87. dk. da Erhan'ın pasına sağ çaprazda gelişine vuran Eray neticeyi tayin eden son golü attı. 4-0

    88. dk. da kaleci ile karşı karşıya kalan Caner'in aşırtma vuruşu kalecide kaldı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi