BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Vefat edenler (28 Eylül Pazartesi)

Vefat edenler (28 Eylül Pazartesi)
    28 Eylül 2026

           1- Çatakören Köyü halkından, İzzet ERKMEN’in eşi, Kevser CANEL, Birsen CANBAŞ ve Veysel ERKMEN’in anneleri, Kadri CANEL, Nizamettin CANBAŞ ve Zekiye ERKMEN’in kayınvalidesi; Perihan ERKMEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Çatakören Köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilecektir.

          2- Ahmetler Köyü halkından, Orhan ŞENLİK’in eşi, Burhan ve Turan ŞENLİK’in anneleri, Hatice ŞENLİK’in kayınvalidesi, Merhum Emrah ŞENLİK ve Fatma ŞENLİK’in babaanneleri; Hatice ŞENLİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Ahmetler Köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           3- Kındıra Köyü halkından, Fatma GÜDEN’in eşi, Merhum Hüseyin GÜDEN’in abisi, Mehmet, Ahmet, Emine ve Huri GÜDEN’in babaları, Kındıra Köyü Eski Muhtarı; Halil GÜDEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Kındıra Köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           4- Hamza BAKAÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Düzce Merkez Mezarlığına defnedilecektir.

           5- Nurettin KILIÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Düzce Merkez Mezarlığına defnedilecektir.

           6- Gerede İlçemiz Süllertoklar Köyü'nden; Gerkonsan'dan emekli merhum Durmuş Ali Aydınalp'in eşi, Fadıl ve İbrahim Aydınalp'in anneleri, Tayfun, Durmuş Ali, Poyraz ve Kenan Aydınalp'in babanneleri, tabakhane esnaflarından İzzet, Fevzi ve Mehmet Aydınalp'in yengeleri, Fevzi, İzzet ve Anıl Aydınalp'in büyükanneleri; Sevim AYDINALP Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

            Cenazesi saat 12.00'de Kabiller Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Camii'de kılınacak cenaze namazından sonra Süllertoklar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

           7- Gerede İlçemiz Göynükören Köyü'nden; İsmail Bulut'un eşi, Aydın, Mustafa ve Ayhan Bulut'un anneleri, Emrah Bulut'un büyükannesi; Döndü BULUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi ikindi namazına müteakip Göynükören Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    • Kamil28 Eylül 2026 . 15:02

      Bu işlerin iki sorumlusu var. Baş sorumlu Tanjudur. Diğeri ise Tanjuyu bir halt zanneden eski chpli şimdinin yeni partili saf salaklar ve üç beş kuruşu, makama mevkiye, torpile tamah eden sözde Atatürkçü, sosyal demokrat maskesi taşıyan zavallılar. Bu adamın peşine takılanlar.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi