Dün dünde kaldı cancağızım, artık yeni şeyler söylemek lazım…

Mengenli Aile Susurluk'ta kaza geçirdi; 1 ölü 2 yaralı

Mengenli Aile Susurluk'ta kaza geçirdi; 1 ölü 2 yaralı
    2 Ocak 2026

    Mengen İlçemizin Kayabaşı köyünün sevilen simalarından Hüseyin Karabulut’un eşi, ...

          Mengen İlçemizin Kayabaşı köyünün sevilen simalarından Hüseyin Karabulut’un eşi, Meral, Meltem, Melis ve Müge Karabulut’un anneleri, Merhum Dursun Karabulut’un gelini, Kemal Hoşcan’ın kardeşi Hafize Karabulut kazada hayatını kaybetti.

         Balıkesir’in Susurluk ilçesi mevkisinde meydana gelen trafik kazası sonucu Hafize Karabulut yaşamını yitirirken eşi Hüseyin Karabulut yaralandı.

         İzmir-İstanbul Otoyolu’nda feci kaza: Otomobil şarampole yuvarlandı

          Balıkesir’in Susurluk ilçesi Ömerköy mevkiinde İzmir-İstanbul Otoyolu üzerinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
           Edinilen bilgiye göre, Susurluk ilçesi Ömerköy mevkiinde İzmir-İstanbul Otoyolu’nun İstanbul istikametinde tek taraflı trafik kazası meydana geldi.

          Kazayla ilgili ihbar üzerine ekipler olay yerine sevk edildi. Karesi Grup Amirliği’nden 1 araç ve 4 personel ile olay yerine intikal eden ekipler, kaza mahalline ulaştı.

           Olay yerine varıldığında 34 FBC 585 plakalı otomobilin şarampole yuvarlandığı görüldü. Kazada, araçta bulunan 1 sürücü ve 2 yolcudan Hafize Karabulut’un hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta bulunan Hüseyin Karabulut ile Özbekistan uyruklu Navruza Mavlonova yaralı olarak araçtan çıkarıldı.

           Yaralı 2 kişi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edilerek Susurluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

    • Aydın9 Ocak 2026 . 15:25

      Karaburun Ailesinde kocasına vefat etti
    • Özbolulu9 Ocak 2026 . 10:20

      Bu nasıl yorum yaaa,arkadaş. ÖLÜM yakışmamış. Yine de Allah gecinden versin de yarın 10 ocakta çok çok çok yakının vefat etse yine mi İSYAN.
    • Bilgi vurgun 2 Ocak 2026 . 17:55

      Dilim varmıyor başınız ssğolsun diye söyleyemiyorum çok hanım sayılan bir bayandı çocuklarını kanadının altına alan bir anne torunlar içinde hepimizin sağıyla anıyorum yakışmadı ölüm

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak