Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

ALTI OK SİZİN OLSUN

Sinan Gökdemir

    18 Haziran 2007

    Festivalimiz başlıyor. Bu hafta. Cuma günü. Herkesi bekliyoruz. Program geçti elime. Üç gün imiş festivalimiz. Tek sponsor gözüküyor. İlk gün davullar çalar ilçem içinde. Akşama konser var diyorlar. Konsere kim gelecek belli değil. Allah ne verirse o? Böyle bir şey olmaz. Afişler bir hafta kala asılıyor. Gelen giden belli değil.

    Aşık Veysel Karani ölmüş. Ölüm yıl dönümü. Allah rahmet eylesin. Değeri tartışılmaz. Bizim körler onun kadar göremediler dünyayı. Ondan sonra aşağıda bir gazeteci, yan tarafta köşe yazarı diye dolaşacaksın. Çulunuzu yırtınız. Mahkemeye verecekmişsiniz bizi. Biz buradayız. Sen nerdesin?

    Bakınız? Su kuyusu açılışı yapacağınız yerde Fatih Kılıç Caddesi?nin açılışını yapsanız ne olurdu? Daha iyi olur puan kazanırdınız. Şelalenin açılışını yapacağınıza, bir okul, bir sanayi yeri açsanız daha iyi olurdu. Bu proje gerektirir. Yeteneğinizi sınayınız. Festival yapılacak dernek yapacak, ortada yine siz dolaşıyorsunuz. Yakışır. Bakın insanca yaklaşıyoruz. Aynı sevgiyi sizden istiyoruz. Bir buçuk saat ifade verdim. Yandaşlarınızın vermiş olduğu dilekçe için. Alnım ak. Yüreğim pak. Sizinle işim yok. Hesap soracaksanız ben buradayım. Ama 4 tane de oğlum var. Elinizi uzatmadığınız. Başkaları uzattı biz istemedik. Siz nasıl sosyal demokratsınız. Ben artık değilim. Altı ok sizin olsun. Üç hilal yeter bize. Çocuklarımız ölmesin biz hazırız ölmeye.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak