Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Boluspor'un küme düşmesini istiyorum-2       

Konuk Yazar

Boluspor'un küme düşmesini istiyorum-2       
    25 Haziran 2022

     

         BOLUSPOR'UN KÜME DÜŞMESİNİ İSTİYORUM- 2

           Birinci not :

           Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir söz aldı. Özdemir, malzeme anlamında amatör takımlara destek verdiklerini aktararak şöyle konuştu: “Amatör spor kulüpleri biraz geride bırakıldı. Bizden öncede bizim dönemimizde de, biz ilk geldik maddi anlamda çok ciddi bir katkı verdik ama daha sonra onu sürdüremedik. Malzeme konusunda bu yıl bütün kulüplerimizin malzemesi konusunda ciddi bir katkı verdik ama tabi bu katkıya baktığımız zaman iki tane sonuçta profesyonel takımımız var. Bir Bolu Belediyespor Voleybol Kulübümüz var Sultanlar Liginde birde Bolusporumuz var. Tabi spor deyince iki kulübümüz aklımıza geliyor ama şehrin bütün

    kaynaklarını %99 bu iki tane kulüp götürüyor. Aslında Amatör Spor Kulüplerine daha fazla katkı vermek gerekiyor. Bu şehrin insanlarına, bu şehrin takımlarına, bu şehirde yaşayan insanlara daha fazla katkı vermek gerekiyor.”

            Yazıda ki bir cümleye aşağıda bir kez daha yer veriyorum

          “ŞEHRİN BÜTÜN KAYNAKLARINI YÜZDE 99 BU İKİ TANE KULÜP GÖTÜRÜYOR “

            İkinci not :

            Çalışmaları bizzat yürüten tesislerden sorumlu başkan vekili Abdullah Alemdar, "Tadilatlara öncelikle çatıdan başlamış bulunmaktayız. Çünkü çatıdan akan kar suları ve yağmur suları üst katlarda ki 33 tane odaya ciddi anlamda bir zarar vermiş durumda. Dolayısıyla acil olarak ön planda çatıyı aldık. Çatı çalışmamız başladı. Allah nasip ederse bu hafta sonu da bitirmeyi planlıyoruz. Hava durumu da tabi burada etkisi önemli.

          Bunun dışında binamızın dış cephesinde dökülmeler mevcuttu. Dolayısıyla ana binada bununla ilgili de çalışmalara başladık.

            Dış cephe boya çalışmaları da yine hedeflediğimiz üzere bir hafta içerisinde bunlarda bitirmeye düşünüyoruz. Buradaki sıkıntımız zamana karşı yarışıyoruz. Çünkü futbolcuların gelme süresi ile bizim bu tadilatı bitirme süremizin kesinlikle çakışmaması gerekiyor.

           Çatıyı garantiye aldıktan sonra 33 tane odanın şu anda halılarını kaldırıyoruz. Halılar deforme olmuş, koku ve sağlıklı olmayan bir durum ortaya çıkartmış. Bunların tamamını kaldırıyoruz ve bu bölgede de hemen bir parke çalışması ve odalardaki elektrik su tesisatlarında tadilat yapılacak. Hemen akabinde de yine boya badana işleri ile birlikte odalarda hazır hale getirmiş olacağız. Ana binadaki çalışmalarımız arasında soyunma odalarının ve duşların olduğu bölgede de yine bir fayanslarla ilgili son bir çalışmamız olacak. Üç katı komple boyuyoruz. Aşağıda da yine aynı şekilde soyunma odaları bölgesine de boyama ve fayanslarla ilgili bir çalışma yapacağız. Bütün bu süreçlerin 10 gün maksimum 15 gün içerisinde bitirmiş olması gerekiyor. Çünkü ancak yetişebiliyoruz.”

               Yıllık 50-60 trilyon para harca. Tesislerin bu halde..

              Boluspor markası bu mu ?

              Yine transferler.. Kaşarlanmış futbolcular.. Dört sene önce Elazığ’da oynamışlar, üç sene önce Kütahya’da, iki sene önce Afyon’da, geçen sene Erzurum’da, gelecek sene Sivas’ta iki sene sonra Kayseri’de oynayacaklar …

             Her golden sonra, ya da maç kazanılınca yöneticilere bir kalp işareti, bunu senin için yaptım hareketi. Boluspor armasını öpmeler.. Bunları hep yaparlar zaten. Klasik numaradır. Yönetici ve taraftar da yer. Her takımda yapmışlardır, yine yapacaklardır.

    Nisan gelir. Futbolcular gider. Futbolcularla beraber Bolunun 60 trilyonu gider. 92 den beri ikinci ligdeymişiz. 30 yıl olmuş. Yılda 55-60 trilyondan 2 katrilyon para uçmuş, gitmiş…

             Tesislerin hala çatısı akıyor, yer döşemeleri bozulmuş……

            Bozuk olan yalnızca yer döşemeleri mi acaba ….

             Sisteme ve düzene bir baksanız ……..

              Onlar bozuk olamaz mı ?

              “ Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç alamazsın “ demiş Albert Einstein 30 senedir aynı şeyleri yapıyoruz. Bu kafayla bir 30 sene daha bekleriz..

              Bolu uyan artık.

              Yüzde 99’u ….

              Bolulu olmayan, geçen sene olmayan ve gelecek

    senede olmayacak olan futbolcular, voleybolcular alıyor..

              Senin paranı alıp gidiyorlar.

             Bunun adına da Boluspor markası diyorlar ..

             Seni böyle uyutuyorlar …

             Senin çocuklarına ne kalıyor ?

              Razı mısın Çocuklarının, torunlarının hakkını bunlara vermeye… Bir düşün lütfen… Lütfen… Lütfen…

               Not 1 : Abdestsizken namaz kılamazsın… İlk kelimeyi okumazsan söz nereye gidiyor ..

               Ben de diyorum ki,

              “Bu şartlarda Boluspor un küme düşmesini istiyorum.”

             Lütfen İlk iki kelimeyi okuyun ….

              Not 2 : Hiç ummadığım kadar olumlu mesaj aldım. Bir sürü arayan, mesaj yazan.. İnsanlar çok dolmuş. Bir sürü bilgi verdiler. Elbette herkesin kendine göre fikri

    var. Olumsuz fikir belirtenlere de saygım var, onlara da teşekkür ediyorum. Gelecek hafta son bir yazıyla bu konuya nokta koyacağım.

             Levent Ömer BILTIR

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak